Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu cine se va duela FC Viitorul în sferturile eCupei României. Echipa constănțeană, reprezentată de doi tineri

ro

29 Apr, 2020 00:00 3484 Marime text

Calificată direct în turul doi al eCupei României (sferturile de finală), FC Viitorul va evolua în această fază a competiției contra echipei Gaz Metan Mediaș.

Întrecerea de fotbal virtual este organizată de Federația Română de Fotbal în FIFA 20, iar Universitatea Craiova și FC Viitorul, ultimele două câștigătoare ale Cupei României, au avut liber în primul tur, optimile, în care Gaz Metan Mediaș a trecut de FC Voluntari după două meciuri: Stephan Drăghici - Mihai Căpățînă 3-0 și Stephan Drăghici - Valentin Cojocaru 3-1.    

Partidele se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula „golului de aur“ în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. Finala eCupei României este programată pe 6 mai. Fiecare din cele 14 cluburi care au șuat startul în competiție și-a ales unul sau mai mulți reprezentanți, pentru FC Viitorul evoluând mijlocașii Alexi Pitu (17 ani) și Carlo Casap (21 de ani). 
Potrivit frf.ro, fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului. Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro și bilete.ro.  Prețul unui abonament este de 10 lei și pot fi cumpărate oricâte abonamente. „Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială“, menționează sursa citată.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

FC Viitorul și FC Farul Constanța, etapă cu victorie și egal în competițiile de fotbal virtual (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii