Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun trece cu şenilele peste adversarele din Divizia A

ro

22 Oct, 2012 01:00 2089 Marime text
handbal.jpgEchipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa îşi continuă parcursul fără greşeală în Divizia A, sâmbătă realizând a şaptea victorie din tot atâtea meciuri, graţie cărora ocupă locul întâi în clasament, cu 14 puncte. Ultima victimă a elevelor lui Ion Crăciun şi Florin Cazan a fost Rapid CFR Bucureşti, şi ea o fostă prim-divizionară, care a pierdut la Constanţa cu 35-41.

Gazdele au avut un start lansat de meci, conducând cu 4-0 în minutul 3, dar s-au relaxat, iar Rapid a egalat în minutul 16, 11-11. Impulsionate de pe margine de Ion Crăciun, handbalistele de la CSU Neptun au reuşit să încheie repriza în avantaj, 18-16, iar după pauză au punctat de şase ori la rând fără a primi gol, desprinzându-se la 24-16 în minutul 39. În urma mai multor erori de arbitraj, care le-au iritat pe gazde şi le-au făcut să-şi piardă concentrarea, bucureştencele s-au apropiat la patru goluri, în minutul 49, dar CSU Neptun a gestionat bine finalul de partidă şi a reuşit să se impună cu şase goluri diferenţă.

Golurile formaţiei constănţene au fost înscrise de Alla Sheiko - 11 (5 de la 7 m), Nicoleta Rusu - 8, Andreea Mărginean - 7, Dana Arfir - 4, Cristina Rusali - 4 (unul de la 7 m), Oana Ionescu - 3, Ana-Maria Drăgut - 3 şi Mădălina Toma - 1.

În etapa viitoare, CSU Neptun va întâlni în deplasare Ştiinţa Bacău (fostă campioană a României), joi, de la ora 14.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii