Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun, la prima victorie După meciul cu Ştiinţa Bacău, HC Dobrogea Sud a mai făcut un pas către promovare (galerie foto)

ro

19 Oct, 2015 00:00 1768 Marime text


Liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud, a învins cu 32-29 (15-14) Ştiinţa Bacău, a treia clasată şi contracandidată la promovare, în meciul de sâmbătă, jucat în Sala Sporturilor din Constanţa, în etapa a şaptea a campionatului. Pentru Dobrogea Sud au punctat Cutura - 7 goluri, Rakcevic - 6, Toma - 6 (3 de la 7 m), Vujadinovic - 5, Munteanu - 2, Săulescu - 2, Bologa - 2 şi Angelovski - 1.

Ultima şansă a Bacăului

„A fost o victorie muncită şi frumoasă. Mulţumim publicului pentru sprijin. Ne aşteptam la un meci greu, întrucât pentru Bacău era ultima şansă de a rămâne în bătălia pentru promovare directă. Echipa noastră s-a bătut însă exemplar pe teren. Este bine că am reuşit să câştigăm şi să facem în consecinţă un pas mare către promovare. A fost un meci de angajament şi de luptă, fizică şi psihică. Mă bucur foarte mult că Dobrogea Sud, care are în componenţă atât jucători experimentaţi, cât şi tineri, a rezistat şi a avut o evoluţie reuşită“, a declarat portarul Ionuţ Stănescu, preşedinte la HC Dobrogea Sud.

Meci tipic pentru promovare

„Adversarii au făcut un meci bun, însă am reuşit să ne impunem, în ciuda unei prime reprize mai slabe. A fost un meci de uzură, tipic pentru promovare, un adevărat derby. Ne-am distanţat de băcăuani în clasament. Pentru tur, noi ne-am cam făcut treaba, am trecut cu bine peste toate meciurile grele, mai avem de jucat la Buzău, dar se pare că această echipă a ajuns la vârf printr-o conjunctură, nejucând până acum cu Suceava, cu Bacău şi cu noi. Ne bucurăm că publicul a fost entuziast, iar copiii au venit în număr mare la sală. De aceea ne-am luptat să ţinem echipa, era păcat să nu existe continuitate, iar juniorii să nu ştie ce a reprezentat HCM în handbal“, a spus şi extrema stângă George Buricea.
 
HC Dobrogea Sud conduce ierarhia cu 21 de puncte (având şapte victorii din şapte), iar în etapa viitoare, va juca în deplasare cu Cimentul Bicaz.

Debut pozitiv pentru Bărbulescu

Tot sâmbătă, după meciul de handbal masculin, s-a disputat partida feminină CSU Neptun - Ştiinţa Bacău, din etapa a şasea a Diviziei A, iar gazdele au realizat primul succes stagional (după patru înfrângeri la rând). Scorul a fost 29-27 (18-13), iar CSU Neptun se află pe locul opt, cu trei puncte. Victoria a coincis cu debutul pe banca tehnică a formaţiei constănţene a antrenorului Cristian Bărbulescu. „Fetele s-au mobilizat. Trebuie exersate multe, printre care şi aruncările de 7 m. Asta e, ne pregătim, sunt multe de făcut. Vedem“, a declarat Bărbulescu.
 
CSU Neptun va evolua în etapa viitoare în fieful echipei CSU Danubius Galaţi, care e doua în clasament, cu 15 puncte.     
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 19 Oct, 2015 13:29 Poze de la meciul fetelor de ce nu aveti ? Nu reprezinta si ele Constanta ? Doar fripturistii astia de la hasceme pot sa apara in foto ?