Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun începe partidele din campionat Amicale pentru HC Farul şi HC Dobrogea Sud. O victorie şi două înfrângeri

ro

23 Jan, 2016 00:00 1686 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa susţine sâmbătă, 23 ianuarie, primul meci oficial din 2016, întâlnind în deplasare, de la ora 13.45, CSM Bucureşti II. Partida face parte din etapa a 13-a a Diviziei A, a doua din retur, în prima rundă formaţia constănţeană având liber. În clasament, CSU Neptun se află pe locul nouă (din 11 echipe), cu şase puncte, în vreme ce echipa din capitală ocupă poziţia a cincea, cu 22 de puncte.
 
În ceea ce priveşte echipele masculine din Constanţa care evoluează în Divizia A, HC Dobrogea Sud (liderul clasamentului) şi HC Farul (locul patru după tur), ambele au disputat meciuri amicale. Dobrogea Sud s-a duelat cu formaţia de primă ligă Dunărea Călăraşi (pe terenul acesteia), constănţenii cedând cu 33-36 (16-17).
 
În cantonamentul din judeţul Neamţ, HC Farul a întâlnit echipele de ligă secundă LPS Piatra Neamţ (locul 8) şi Ştiinţa Bacău (locul 3). Constănţenii au câştigat prima partidă, disputată pe durata a trei reprize (18-12, 14-10 şi 25-19 pentru Farul), iar ieri au cedat cu 27-35 în confruntarea cu băcăuanii, jucată în fieful acestora, în care au condus la pauză cu 20-15.
 
Tot ieri, „marinarii“ au încheiat cantonamentul şi au revenit acasă. „În ciuda înfrângerii cu Ştiinţa Bacău, băieţii s-au mişcat bine. A fost o perioadă bună de pregătire“, a declarat Nurhan Ali, preşedintele HC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (Handbal Club Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii