Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun Constanţa, victorie în partida cu CSM Roman

ro

17 Oct, 2021 16:05 2082 Marime text
  • În urma acestui nou succes, jucătoarele echipei constănţene, antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie, îşi păstrează invincibilitatea în campionat.

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a cincea a Diviziei A, seria A, întâlnind pe teren propriu CSM Roman.

Confruntarea le-a revenit gazdelor, clar, scor 32-23 (18-9).

Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au început bine meciul și au avut un avantaj de 9 goluri la pauză însă relaxarea de la începutul reprizei secunde a făcut ca CSM Roman să se apropie foarte aproape de Constanța în opt minute în care nu am reușit să marcăm.
 
Chiar și așa, după un time out, lucrurile au revenit la normal iar jocul și-a găsit ritmul din prima repriză iar poarta și-a ajutat echipa prin paradele Claudiei Nedelcu, astfel că CSU Neptun obține încă o victorie în Divizia A, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.

 Pentru echipa constănţeană au marcat: Pintilie - 10 goluri, Moldoveanu - 10, Stănciulescu - 5, Gheorghe - 4, Surducan - 1, Cercel – 1 şi Ilie - 1.


În urma acestei noi victorii, jucătoarele de la CSU Neptun îşi păstrează invincibilitatea în campionat, iar, cu trei succese şi două egaluri în cinci partide, se află pe locul doi în clasament, cu 11 puncte.

În etapa viitoare, CSU Neptun va întâlni în deplasare CSM Bucureşti DivA, duminică, 24 octombrie, de la ora 11.00.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.    

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSU Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii