Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun Constanța, un nou succes în deplasare. Mihaela Stănciulescu, cel mai bun meci al sezonului

ro

26 Mar, 2022 00:00 2498 Marime text

 
  • Cu 35 de puncte, după 11 victorii, două egaluri și trei înfrângeri în 16 partide disputate, echipa de la malul mării ocupă locul trei în clasament.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a susținut vineri meciul din etapa a 18-a a Diviziei A, seria A, în deplasare cu CSM Roman, iar jucătoarele de pe litoral au înregistrat o nouă victorie.
 
Antrenată de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie, CSU Neptun a câștigat cu 34-22 (16-11), realizând cu această ocazie a patra victorie la rând în campionat, trei dintre acestea fiind în deplasare: 26-25 (14-14) afară cu ACS Șc 181 SSP București, 34-28 (15-14) pe terenul ACS Spartac București, 27-25 (12-11) acasă cu CSM Unirea Slobozia și acum cu CSM Roman. Cu 35 de puncte, după 11 victorii, două egaluri și trei înfrângeri în 16 partide disputate, echipa de la malul mării ocupă locul trei în clasament, iar în etapa viitoare va întâlni în propriul fief CSM București DivA (locul 7, cu 23 de puncte).
 
„Mihaela Stănciulescu face cel mai bun meci al sezonului și încheie cu 12 goluri, urmată de Mara Gheorghe (9 goluri) și Gabriela Moldoveanu (8 goluri). Au mai încris Dana Matei (2), Ariana Cercel (1), Maria Ilie (1) și Ștefania Surducan (1)“, este mesajul CSU Neptun.
 
În întrecerea masculină a Diviziei A, CS Medgidia are meci sâmbătă, 26 martie, acasă cu CSM Sighișoara, în etapa a noua din turneul play-off de promovare. Partida este găzduită de Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, de la ora 18.00. În clasament, formația gazdă se află pe locul șapte, cu șase puncte, având două victorii și șase înfrângeri, în timp ce echipa din Sighișoara e a cincea în ierarhie, cu 12 puncte. „Ne dorim să ne luăm revanșa pentru înfrângerea din turul de play-off și să oferim publicului nostru un adevărat spectacol. Nu va fi ușor, însă vom lupta”, au spus jucătorii de la CS Medgidia, antrenați de Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu.
 
Tot la masculin, dar în turneul play-off de tineret, seria B, HC Dobrogea Sud DivA Constanța (locul cinci, cu șase puncte) întâlnește în deplasare CSM București DivA (locul doi, cu 13 puncte). Meciul e programat luni, 28 martie, de la ora 14.30.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
 
Citește și:
 
Handbal
Victorii pentru CS Medgidia, HC Dobrogea Sud DivA Constanța și CSU Neptun în eșalonul secund (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii