Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun Constanța, pe locul trei în clasament. Egal în deplasare în ultimul meci (galerie foto)

ro

02 Oct, 2021 00:00 2684 Marime text
 

 
  • În patru meciuri jucate până acum în clasament, CSU Neptun a înregistrat două victorii și două egaluri.
 
În etapa a patra a Divizei A de handbal feminin, seria A, CSU Neptun Constanța a jucat în deplasare cu CSM Unirea Slobozia.
 
Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 28-28, după ce la pauză gazdele se aflau în avantaj, cu 13-11. „Gazdele au condus ostilitățile în a doua repriză, însă CSU Neptun a revenit pe final și a egalat“, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun. Pentru echipa de pe litoral au marcat: Surducan - 8 goluri, Gheorghe - 6, Cercel - 5, Pintilie - 3, Stănciulescu - 3 și Moldoveanu - 3.

În urma acestui rezultat, formația de pe litoral, pregătită de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie, a acumulat opt puncte (după două victorii și două egaluri în patru meciuri) și se află pe locul trei în clasament. Lider e CSM Galați, cu 12 puncte (patru victorii din patru), iar poziția secundă e ocupată de CSM Corona Brașov, care a strâns zece puncte până acum.

În campionat, urmează o pauză de două săptămâni, iar, în etapa viitoare, CSU Neptun joacă pe teren propriu cu CSM Roman (locul 7, cu 4 puncte).  
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSU Neptun)

 
Citește și:
 
CSU Neptun Constanţa a învins ACS Spartac Bucureşti (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii