Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun a slăbit ritmul în repriza secundă a meciului cu HCF Piatra Neamţ „Vreau seriozitate în fiecare moment al jocului"

ro

26 Feb, 2013 22:47 2029 Marime text
handbal_craciun.jpgEchipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul Diviziei A, în urma victoriei cu HC Feminin Piatra Neamţ, 28-24 (18-11), a 16-a din campionat, şi a surprinzătorului eşec de pe teren propriu al principalei contracandidate la promovare, Unirea Slobozia (23-25 cu Ştiinţa Bucureşti). CSU Neptun s-a distanţat la trei puncte de formaţia ialomiţeană, însă antrenorul constănţencelor, Ion Crăciun, nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia elevelor sale din partida cu HC Piatra Neamţ.

„Am făcut o primă repriză bună, în care fetele au respectat ceea ce am pregătit pentru acest joc. Din păcate, după pauză, la adăpostul avantajului luat în prima parte, calitatea jocului nostru a scăzut. Poate şi rezultatul de la Slobozia a contribuit la acest lucru, dar fetele trebuie să înţeleagă că fiecare joc, din primul până în ultimul minut, trebuie tratat cu responsabilitate. Eu vreau să construiesc ceva la Constanţa şi vreau seriozitate la fiecare moment al meciului! Trebuie să corectăm anumite aspecte în joc, mai ales că următorul meci pe teren propriu se anunţă foarte dificil, la Constanţa urmând să vină o echipă de bun nivel, Şcoala 181, la care s-a făcut o selecţie foarte bună", a declarat Ion Crăciun, pentru site-ul oficial al clubului.

În etapa următoare, CSU Neptun va juca în Bucureşti, cu echipa Spartac, duminică, 3 martie, de la ora 12.00, în Sala „Lucian Grigorescu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii