Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSS1 Constanţa şi CS „Happy Kids 2010” Medgidia, calificate la turneul semifinal (galerie foto)

ro

24 Apr, 2013 00:00 3725 Marime text
Echipele de la CSS1 Constanţa (la masculin) şi CS „Happy Kids 2010” Medgidia (la feminin) s-au calificat la turneul semifinal din euroregiunea de Sud-Est la minihandbal, în urma fazei pe euroregiune a Campionatului Naţional, care s-a disputat la Medgidia.

Competiţia a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Handbal, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa. Alături de CSS1 (profesor, Lăcrămioara Ilie) şi de CS „Happy Kids 2010” Medgidia (profesor, Nicu Ciorbă), s-au mai calificat la turneul semifinal CSS Galaţi, HCM Buzău şi CS „BB” Buzău (la băieţi), CS Danubius 2010 Galaţi, CS Danubius Galaţi şi CSS Galaţi (la fete). Băieţii au jucat în sala „Iftimie Elisei”, iar pe lângă cele patru formaţii calificate au mai evoluat LPS Focşani, CS Laguna Năvodari, CSS Medgidia, CS „Happy Kids 2010” Medgidia, CSS Tecuci, CS Danubius Galaţi şi Şcoala nr. 3 Adjud. Fetele au susţinut partidele în sala „Dan Spătaru”, unde au jucat, fără a merge mai departe, şi CS Axiopolis Cernavodă, CS Art Galaţi, HCM Buzău şi CSS Medgidia.

„A fost un turneu impresionant datorită fair-play-ului manifestat de participanţi. În ciuda vârstei mici, copiii au dat dovadă de mult profesionalism, de spirit de echipă şi au ştiut să se manifeste în joc la un nivel înalt, demn mai ales de cei care urmează o carieră în domeniul sportiv. Suntem extrem de încântaţi să vedem cu proprii ochi că sportul naşte caractere. Acestor micuţi le doresc să-şi păstreze tăria de a face şi în viitor jocuri la fel de frumoase şi de spectaculoase”, a declarat Claudiu Teliceanu, directorul executiv al DJST Constanţa. Trofeul pentru cel mai bun portar i-a revenit Andreei Mirică, de la CSS Galaţi.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii