Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Universitatea Craiova - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Sperăm să ne luăm revanșa“ (VIDEO)

ro

19 May, 2022 14:22 4030 Marime text
 
  • Pentru această confruntare, formația de pe litoral are mai mulți jucători indisponibili.

Farul Constanța susține vineri, 20 mai, meciul din etapa a zecea a turneului play-off al Ligii 1, runda fiind ultima din sezonul 2021/2022.

„Marinarii“ întâlnesc în deplasare, de la ora 20.30, CS Universitatea Craiova.

În clasament, Farul se află pe locul 5, cu 32 de puncte, în timp ce formația din Bănie ocupă poziția a treia, cu 45 de puncte.

Toate meciurile dintre noi și echipa craioveană au fost disputate și frumoase, cu multe goluri, pentru că ambele formații pun accent pe construcție și circulația balonului. Având în vedere că am pierdut ultimul meci direct (n.r. 0-3 la Ovidiu), sper ca mâine să ne luăm revanșa, să facem un meci bun și un rezultat pozitiv. Până la urmă, tot acolo se ajunge, la rezultat. E foarte important, în condițiile ne dorim să ne clasăm la final pe locul patru și sperăm să atingem acest obiectiv, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul Farului.    


Pentru această confruntare, formația de pe litoral are mai mulți jucători indisponibili, printre care Gabriel Iancu, Sebastian Mladen, Radu Boboc sau Florin Purece.  

Meciul de mâine a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Andrei Artean și Constantin Grameni, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii