Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari şi-a asigurat prezenţa în finala grupei a II-a din Cupa României

ro

18 Apr, 2016 00:00 1262 Marime text
 

Echipa de rugby CS Năvodari, vicecampioana Diviziei Naţionale de seniori, şi-a asigurat prezenţa în finala grupei a II-a a Cupei României, în care va întâlni Stejarul Buzău. Învingătoarea meciului de baraj, programat pe 29 aprilie, pe teren neutru, se va califica în sferturile de finală ale Cupei României și va întâlni o formație din Superligă.
 
Pregătită de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, formaţia dobrogeană are cinci victorii din cinci meciuri în seria albastră a grupei a II-a, în meciul de sâmbătă (care a contat pentru penultima etapă) învingând în deplasare RCM Galaţi, cu 31-14 (11-14). CS Năvodari, care a fost susţinută la meci de o inimoasă galerie, a punctat din trei eseuri, două transformări şi patru lovituri de pedeapsă. În celălalt meci al grupei, RC Bârlad a învins acasă Bucovina Suceava cu 37-13.
 
Cu o etapă înainte de finalul grupei, clasamentul este următorul: 1. Năvodari - 23p, 2. Bârlad - 13p, 3. Galaţi - 11p, 4. Suceava - 0p. În ultimul meci, CS Năvodari joacă acasă cu RC Bârlad.

Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Năvodari - rugby)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii