Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari are meci cu Ştiinţa Petroşani în Divizia Naţională

ro

05 Sep, 2015 00:00 1334 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari susţine astăzi partida din etapa a 15-a Diviziei Naţionale de rugby, întâlnind în deplasare, de la ora 10.00, Ştiinţa Petroşani. CS Năvodari (antrenori, Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase) se află pe locul secund în clasament, cu 49 de puncte, în vreme ce adversarii lor ocupă poziţia a opta, cu 20 de puncte. 

În runda trecută, năvodărenii au învins în deplasare Steaua U-23 Bucureşti. În acest weekend, ar fi trebuit să se dispute partide în Divizia A (eşalonul al treilea al rugby-ului românesc) şi reprezentantele judeţului Constanţa. Programul era următorul: astăzi, de la ora 12.00 - CSRTM Callatis Mangalia - RC Griviţa Bucureşti (stadion „Marina“); mâine, de la ora 12.00 - RCJ Farul Constanţa - CS Metrorex Bucureşti (stadion „Mihai Naca“). Niciuna dintre cele două partide nu va avea loc însă, întrucât Federaţia Română de Rugby a anunţat că atât Callatis, cât şi Metrorex s-au desfiinţat. RCJ Farul va juca din nou în campionat pe 13 septembrie, în deplasare cu Sportul Studenţesc Bucureşti.

Runda finală în Circuitul Naţional de mini-rugby

Sâmbătă şi duminică, la Bucureşti se dispută etapa a patra (runda finală) a Circuitului Naţional de mini-rugby, în prima zi desfăşurându-se meciurile din grupe, iar duminică, semifinalele şi finalele. După această rundă, se vor desemna campioanele naţionale. Până acum, Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu şi CSC Mihail Kogălniceanu s-au numărat printre protagoniste. Etapa trecută s-a desfăşurat la Constanţa. La categoria de vârstă de până în 10 ani, Victoria Cumpăna (antrenor, Florin Băcioiu) a ocupat locul întâi, la fel ca CSO Ovidiu (antrenor, Bogdan Cristea) la Under-14. În întrecerea Under-12, CSC Mihail Kogălniceanu (antrenori, Romeo Bezuşcu şi Cornel Vasile) a fost a doua, iar Victoria Cumpăna s-a situat pe trei. Etapele doi şi trei au avut loc la Cheile Grădiştei şi la Iaşi. AS Victoria Cumpăna a câştigat cele două runde la categoriile U-10 şi U-12, iar CSO Ovidiu s-a impus de fiecare dată la U-14. Echipa CSC Mihail Kogălniceanu a ocupat la Iaşi locul doi la U-12 şi a terminat pe locul trei, atât la U-12, cât şi la U14, la Cheile Grădiştei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii