Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari are meci acasă Cinci rugbyşti de la Tomitanii Constanţa şi doi de la Cleopatra încep Campionatul European

ro

28 Mar, 2015 00:00 2547 Marime text


Cinci rugbyşti de la Tomitanii Constanţa şi doi de la Cleopatra Mamaia încep Campionatul European rezervat echipelor Under-18, care se dispută în această perioadă la Toulouse (Franţa).

Cei şapte sunt: Dragoş Burlacu, Tiberiu Oţelea, Mihai Lămboiu, Cătălin Mişcoci, Tudor Boldor (Tomitanii), Alin Davidoaea şi Ionuţ Pântea (Cleopatra), iar din staff-ulş tehnic al echipei reprezentativei face parte şi antrenorul Nicolae Radu Mocanu, de la Cleopatra.

România, ce are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele trei locuri, debutează sâmbătă, 28 martie, contra Olandei. Partida se joacă  de la ora 16.00 (ora locală), pe stadionul Pamiers. În al doilea meci, tricolorii vor întâlni Spania sau Belgia.

Sâmbătă, 28 martie, divizionara secundă CS Năvodari susţine primul meci din noul sezon al Diviziei Naţionale. Confruntarea cu Stejarul Buzău, care începe la ora 14.00, este, în acelaşi timp, prima susţinută de CS Năvodari pe stadionul „Flacăr“ din Năvodari, cel pe care a jucat până acum echipa de fotbal Săgeata. Spectatorii beneficiază de intrare liberă, iar organizatorii au pregătit un spectacol total, cu muzică de fanfară şi alte surprize dedicate publicului.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii