Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a fost învinsă în semifinale şi va evolua în finala mică a Diviziei Naţionale

ro

15 Sep, 2014 00:00 1680 Marime text


Echipa de rugby CS Năvodari a pierdut cu 13-23 (13-13) meciul jucat sâmbătă, în deplasare, cu Poli Iaşi, în semifinalele Diviziei Naţionale (eşalonul secund al rugby-ului românesc).

Poli Iaşi a încheiat pe locul întâi sezonul regulat, în vreme ce formaţia dobrogeană a fost a patra. La Iaşi, punctele lui CS Năvodari au fost reuşite de Trandafir (două lovituri de pedeapsă şi o transformare) şi Croitoru (eseu). Gazdele au sprintat în câştigătoare cu zece minute înainte de final, când conduceau doar cu trei puncte (16-13), iar un eseu transformat a făcut diferenţa. 
În urma acestui eşec, formaţia dobrogeană va lupta, pe 20 septembrie, pentru medalia de bronz, în finala mică a Diviziei Naţionale, contra Ştiinţei Petroşani (pe teren neutru). „Echipa noastră nu a reuşit o victorie în deplasarea de la Iaşi, deşi jocul a fost spectaculos. Îi felicităm pe băieţi, care au demonstrat încă o dată că nu degeaba ne-am aflat aici. Mergem să câştigăm bronzul“, a declarat Cornel Suciu, antrenor la CS Năvodari. Finala mare este Poli Iaşi - RC Bârlad, după ce a doua echipă a dispus (cu 18-10) de Ştiinţa Petroşani în semifinale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii