Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a cucerit zece medalii la Judgement Day

ro

03 Dec, 2014 00:00 2855 Marime text
CS Năvodari a cucerit zece medalii la concursul internaţional de arte marţiale Judgement Day, care s-a disputat la Bucureşti, timp de două zile. A fost o întrecere de amploare, cu o sumedenie de participanţi din 21 de ţări.

CS Năvodari a înscris în concurs zece luptători, care s-au clasat de trei ori pe locul întâi şi de şapte ori pe locul trei. La categoria 65 kg, Petrică Stoian şi-a demonstrat valoarea, câştigând un super-fight în compania unui luptător din MMA, Răzvan Duţă. Andrei Dudulică (15 ani) s-a impus într-o piramidă de opt, câştigând cupa şi un premiu special (o tabletă). Al treilea medaliat cu aur a fost Robert Ibram, care, la numai opt ani, s-a impus şi el într-o piramidă de opt luptători. Pe locul trei s-au clasat: Cornel Costea, Elena Enescu (15 ani), Andrei Mascan (13 ani), Florin Burcea (12 ani), Damian Ungureanu (8 ani), Antonio Prodan (8 ani) şi Mario Buliga (7 ani).

Marcel Jipeanu - „Am obţinut rezultate extraordinare“

„Suntem un club înfiinţat acum doi ani, iar în acest scurt timp, am obţinut rezultate extraordinare. Am pus probleme mari grupărilor de top din România şi, cu siguranţă, vom continua în aceeaşi manieră, pentru că avem sportivi foarte buni. În acest an, secţia de Kempo-K-1 a CS Năvodari a cucerit 76 de medalii la trei concursuri naţionale şi la două internaţionale. Mulţumim Primăriei Năvodari pentru sprijinul acordat. Fără ajutorul Primăriei, toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile. Ne-au fost asigurate toate condiţiile pentru a ne antrena şi a ne deplasa la competiţii. De asemenea, subliniem şi implicarea în sprijinirea secţiei noastre a directorului CS Năvodari, Constantin Dinicu. Vom încheia anul competiţional pe 20 decembrie, cu întrecerea Cupa României la Kung-Fu, care se va desfăşura la Năvodari“, a declarat antrenorul Marcel Jipeanu.
Ca de obicei, şi CS Kickbox Ursoi Constanţa s-a numărat printre cluburile remarcate ale întrecerii. Gruparea de pe litoral a participat cu 11 sportivi, întorcându-se de la competiţie cu 18 medalii: cinci de aur, şase de argint şi şapte de bronz.
 

Aur pentru Adrian Roşca şi Andrei Guţă



CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa a participat la Judgement Day cu şase sportivi, obţinând patru medalii: două de aur, prin Adrian Roşca (în piramida de patru sportivi la categoria -80 kg) şi Andrei Guţă (în piramida de patru la proba kick-light, categoria -70 kg), şi două de argint, prin Armand Cristea (la kick-light 10-12 ani) şi Nicolae Constantin (la kick-light 8-10 ani). De asemenea, Alexandru Sandea (la kick-light 6-8 ani) şi Levent Sali (la K-1) s-au clasat în imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru. Cunoscut pentru apariţiile din serialul „Pariu cu viaţa“ (2011) de la Pro TV, din trupa La-La Band, din telenovela „O nouă viaţă“ (2013), dar şi din comedia „Selfie“ (2014), Levent Sali (21 de ani) se pregăteşte la Constanţa la Kempo K-1 de puţin timp, de la finele lunii octombrie a acestui an. „Sunt mândru de sportivii mei, care au avut evoluţii foarte bune. A fost un concurs dificil, ţinând cont că au participat luptători din 21 de ţări“, a declarat sensei Samir Regep (centură neagră 4 Dan). 
CSA Axiopolis Sport Cernavodă (antrenor, Mircea Stoian) a obţinut la competiţia din Bucureşti următoarele rezultate: locul întâi - Emrah Idris, Eliza Encică; locul doi - Doiniţa Bălănică; locul trei - Marius Sandu şi Cristian Păduraru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii