Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia, trei victorii la turneul de la Cluj-Napoca. HC Dobrogea Sud II a învins Dinamo II

ro

22 Nov, 2020 20:10 2690 Marime text
  • CS Medgidia a câștigat toate meciurile jucate la primul trneu al Diviziei A, grupa B.

Echipa masculină de handbal CS Medgidia au încheiat cu punctaj maxim evoluțiile de la turneul desfășurat la Cluj-Napoca, în primul turneu al Diviziei A, seria B.

Astăzi, în ultimul meci, echipa din Medgidia a învins cu 28-24 CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.
 

Trei victorii pentru handbaliștii clubului sportiv Medgidia!

Baietii antrenați de Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu  au câștigat și ultima partidă din primul turneu al campionatului national care s-a desfășurat la Cluj.

După două meciuri solicitante, astăzi au jucat alături de CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, chiar dacă au fost extrem de obosiți, iar oponenții au fost foarte motivați, handbaliștii au reusit să dea totul pe teren și au câștigat cu scorul de 28 - 24, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.


Tot astăzi, HC Dobrogea Sud II Constanța a învins cu 42-29 (21-13) Dinamo II, încheind turneul cu o victorie și două înfrângeri.

Echipa noastră a obținut primul succes în noul sezon al Diviziei A. Delfinii au câștigat cu 42-29 în fața celor de la Dinamo București, în cel de-al treilea și ultimul meci disputat la turneul de la Cluj-Napoca. Au evoluat : Preda, Chilianu – Teodorescu 9 goluri, Apostol 6, Cutura 6, Stănescu 5, Bruj 4, Chifor 3, Ablachim 3, Popa 2, Cazacu 2, Ostace 1, Turof 1, Moroșanu, Barbulescu, este mesajul HCDS.


Sursa foto: 1 - Facebook (CS Medgidia); 2 - HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii