Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia pornește la drum în Liga a 3-a cu Izmir Abdulgani antrenor principal

ro

24 Aug, 2019 09:28 3774 Marime text
Noul staff tehnic al echipei de fotbal CS Medgidia, cu care formația începe, astăzi, ediția 2019/2020 a Ligii a 3-a, este format din Izmir Abdulgani - antrenor principal, Gelu Hampu - antrenor secund, Valentin Dumitrică - antrenor de portari și George Focan - preparator fizic.  

CS Medgidia debutează în campionat, astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, contra Recoltei Gheorghe Doja, meciul fiind găzduit de stadionul 1 Mai din Slobozia.

De o lună și jumătate, Izmir Abdulgani a reformat echipa de fotbal pentru a face față provocării din noul sezon. Munca acestuia alături de schimbările din lot sperăm să își pună amprenta pe jocul echipei. Pe această cale îi mulțumim domnului Rădulescu pentru munca pe care a depus-o la echipă în sezonul anterior și îi urăm bun venit domnului Izmir Abdulgani și secundului Gelu Hampu. Mult succes în debutul de sezon!, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Medgidia.


Ieri, Axiopolis Cernavodă a remizat în deplasare cu Înainte Modelu, 3-3, iar astăzi, pe lângă CS Medgidia, joacă (tot de la ora 18.00) și cea de-a treia reprezentantă a județului Constanța în competiție, nou promovata CS Poseidon Limanu - 2 Mai, care întâlnește pe teren propriu (stadionul Callatis din Mangalia) Unirea Slobozia.  

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii