Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia, aproape de calificarea în sferturile Challenge Cup Florin Voinea - „Ușor - ușor, ne facem un nume și în Europa“ (GALERIE FOTO)

ro

10 Dec, 2021 00:00 1827 Marime text


 
  • După dubla victorioasă cu formaţia croată Kastela, pentru formația pregătită de Florin Voinea și Radu Began a urmat, ca adversară, Hapoel Kfar Saba.
 
La prima participare europeană din istoria clubului, echipa feminină de volei CS Medgidia a câștigat primele trei meciuri jucate în Challenge Cup, toate în deplasare.
 
După dubla victorioasă cu formaţia croată Kastela, în „16“-imi, pentru formația pregătită de Florin Voinea și Radu Began a urmat, ca adversară, în optimi, Hapoel Kfar Saba, fosta campioană a Israelului. Prima manșă a fost programată în „Țara Sfântă“ și i-a revenit CS Medgidia cu 3-0 (25-19, 25-22, 25-17). Returul se va disputa pe 15 decembrie, partida fiind prima organizată în cupele europene de clubul din județul Constanța.  
 
„Am fost pregătite pentru acest meci și l-am început foarte bine. Nu știam la ce să ne așteptăm. Nu știam cum e campionatul în Israel, dar am trata fiecare punct cu seriozitate și s-a văzut. Din fericire, ne întoarcem acasă cu o victorie. Acum așteptăm returul. Până atunci, mai avem meciul din campionat și e foarte important să câștigăm contra Rapidului. Având în vedere că, pe 15 decembrie, e primul nostru meci în cupele europene organizat la Medgidia, așteptăm publicul să ne susțină și să facem o partidă bună“, a declarat voleibalista Ioana Baciu.
 
„A fost un meci dificil. Noi nu avem un istoric în ce privește participarea în cupele europene, dar mă bucur că, ușor - ușor, ne facem un nume și în Europa. De patru ani ne străduim să fim o echipă redutabilă pe plan național, acum am făcut un pas și în Europa și ne bucurăm că ajunge să fie cunoscut și acest brand. E un proiect în care s-a investit și s-a muncit foarte mult. Vrem să ajungem în primăvara europeană, dacă vom rămâne la fel de concentrați și motivați. Nouă ne place să luăm fiecare meci în parte. Urmează o întâlnire cu Rapid, o echipă incomodă, cu jucătoare valoroase și ne dorim foarte mult să obținem victoria. Iar apoi ne vom gândi la returul cu echipa din Israel. Dacă ne respectăm, va fi ușor să obținem calificarea“, a precizat și antrenorul principal Florin Voinea. 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:

Victorie în Israel
Voleibalistele de la CS Medgidia, primul pas spre sferturile Challenge Cup

 
Volei
CS Medgidia s-a calificat în premieră în optimile Challenge Cup
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii