Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criza de rezultate si de efectiv

ro

28 Oct, 2008 00:00 810 Marime text
1225143187.jpg

Cu doua puncte in ultimele sapte etape, Farul se afla intr-o situatie extrem de delicata in clasamentul Ligii I, in acest moment fiind una dintre candidatele care se lupta pentru evitarea retrogradarii

Pe langa amaraciunea infrangerii cu Unirea Urziceni, echipa antrenata de Ion Marin a mai primit o lovitura prin reaccidentarea lui Gerlem, din prelungirile jocului de sambata. Brazilianul, care suferise o ruptura musculara intr-un meci amical cu CS Otopeni, incepuse de o saptamana antrenamentele normale cu echipa, evoluand aproximativ 45 de minute in ultimele doua partide, cu FC Brasov, in Cupa Romaniei, si cu FC Timisoara. Gerlem a fost introdus titular la Urziceni si se pare ca vechea accidentare a recidivat si a suferit o leziune musculara in cel de-al doilea minut de prelungiri. Acesta ar putea fi indisponibil pana la finalul turului, un raspuns exact urmand a se da dupa un control amanuntit la care va fi supus brazilianul. Desi accidentat, tehnicianul constantenilor l-a criticat pe jucatorul Farului, sustinand ca, din cauza individualismului sau, echipa a pierdut multe mingi, iar fazele si-au pierdut din cursivitate. "Gerlem trebuie sa inteleaga ca fotbalul este un joc colectiv. In caz contrar, va avea probleme, pentru ca si la Urziceni a pierdut foarte multe mingi si fazele nu au fost cursive, asa cum ar fi trebuit. Acum, el s-a accidentat, dar vom vedea cat de grava e accidentarea sa, dupa ce i se va face un RMN. S-ar putea sa fie ruptura", a mai spus Marin. In afara lui Gerlem, Farul se mai confrunta si cu alte probleme serioase de efectiv. Astfel, Rusmir, Barbu, Voiculet si Ben Teekloh sunt in continuare indisponibili. Acestora li se alatura Farmache, suspendat un meci din cauza cumului de cartonase galbene. Pentru meciul din etapa viitoare, cu FC Brasov, ar putea reveni Chico, acesta reluandu-si vineri antrenamentele.

"Sunt deja pedepsiti, pentru ca nu-si primesc primele"

Rezultatele dezamagitoare din ultimele partide ale "rechinilor" se reflecta si in buzunarele acestora, care nu isi vor primi primele de joc daca echipa nu castiga. "Si asa suntem pedepsiti ca nu castigam de atatea etape. Ar fi posibil ca cei din Consiliul de Administratie sa considere ca trebuie date sanctiuni. Oricum, atunci cand echipa nu castiga, jucatorii nu isi primesc primele". Farul a urcat o pozitie in clasamentul Ligii I, in urma infrangerii, la o diferenta de trei goluri, a formatiei Gaz Metan Medias in fata Universitatii Craiova, scor 2-5. Astfel, dupa 12 etape, Farul ocupa locul 13, cu 11 puncte. Urmatoarea partida a echipei constantene se va disputa sambata, 1 noiembrie, cand va intalni, pe teren propriu, pe FC Brasov, pe care Farul a mai intalnit-o in urma cu doua saptamani, in Cupa Romaniei. Atunci, Brasovul lui Razvan Lucescu s-a impus cu 1-0.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii