Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Mâinea, contract prelungit cu BC Athletic. Iulian Orbeanu, achiziție nouă a echipei constănțene

ro

14 Jul, 2020 00:00 3264 Marime text
 
  • În sezonul trecut, Cristian Mâinea a avut o medie pe meci de 7.3 puncte, 2.6 pase decisive și 1.3 recuperări.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Constamța, care evoluează în Liga Națională, continuă campania de consolidare a lotului de jucători în vederea ezonului 2020/2021.

În acest sens, Cristian Mâinea își prelungește înțelegerea cu clubul de pe litoral și continuă la malul mării pentru cel puțin încă o stagiune. „După un sezon alături de echipa noastră în care a bifat minute în 16 meciuri, Cristi Mâinea a avut o medie pe meci de 7.3 puncte, 2.6 pase decisive, 1.3 recuperări în 21:40 minute petrecute pe parchet pe meci. Cel mai bun meci al său în stagiunea precedentă s-a consemnat în deplasare la CSO Voluntari unde a înscris 19 puncte (5x3p) și a contabilizat 2 recuperări“, este mesajul BC Athletic.

Component al lotului național al României


Totodată, formația constănțeană se întărește cu Iulian Orbeanu (31 de ani, 2.03 m înălțime, pivot). „Component al lotului național al României, Iulian Orbeanu semnează cu Gladiatorii din Tomis după un sezon alături de CSO Voluntari, acolo unde, în 18 meciuri, a avut o medie de 5.7 puncte, 2.7 recuperări în 15:27 minute per meci. Iulian Orbeanu a făcut parte din lotul României în calificările FIBA Basketball World Cup 2019 bifând șase prezențe sub comanda lui Zare Markovski având medii statistice de 3.0 puncte, 1.7 recuperări și 2.2 la eficiență în 12.6 minute pe partidă cu procentaj de 32% la aruncările din acțiune“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)

Citește și:

Baschetbalistul Daniel Mâinea revine la BC Athletic Constanța

Antrenorul BC Athletic Constanța, Alexandru Olteanu, va pregăti și lotul feminin olimpic de baschet 3 la 3 al României

BC Athletic Constanța Andrei Talpeș - „Sunt optimist. În proiectul nostru, ne ghidăm după mai multe principii sănătoase“

Americanul Siler Schneider, primul baschetbalist cu care BC Athletic Constanța semnează pentru noua stagiune

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii