Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Cojocaru - „Am trecut un examen al maturităţii“ Tomitanii Constanţa, campioană naţională şi la rugby în 7 Under-19 (galerie foto)

ro

30 May, 2016 00:00 4647 Marime text


Multiplă campioană naţională de juniori, echipa Tomitanii Constanţa şi-a mai adăugat, sâmbătă, în bogatu-i palmares, un titlu, cucerind medalia de aur în Divizia Naţională de rugby în 7 Under-19!
 
Turneul final s-a disputat la Bârlad, iar Tomitanii, echipă antrenată de Cristian Cojocaru, a dispus în finală de reprezentanta gazdelor, CSS Bârlad, cu scorul de 26-21, constănţenii conducând însă pe tabelă tot meciul. „A fost o victorie meritată şi muncită“, a precizat Cristian Cojocaru. În grupă, echipa de pe litoral a învins categoric echipa LPS Suceava (40-12) şi formaţia Griviţa Bucureşti (43-5).

Dragoş Burlacu, remarcat special
 

„Tomitanii Constanţa este o campioană a României meritorie. Am venit la Bârlad să jucăm pentru locurile fruntaşe şi am reuşit ce ne-am propus. Seriozitatea şi nota bună a clubului ne-au adus un nou titlu de campioană. Băieţii au trecut un examen important, al maturităţii. Tuturor le acord zece cu felicitări! În plus, o apreciere specială de la cunoscătorii de rugby din Bârlad prezenţi la turneu a primit Dragoş Burlacu. «Numărul 12 de la Tomitanii, un sportiv de mare calitate», s-au exprimat ei“, a mai spus Cristian Cojocaru.


La Under-20, se duelează pentru bronzul naţional
 
Echipa Tomitanii Constanţa a participat la turneul final cu următorul lot de jucători: Elvin Isleam, Mihai Tăbuş, Teodor Andrei, George Petiu, Marian Drăguţ, Robert Băbănău, Alexandru Badea, Răzvan Lolea, Cosmin Pântea, Dragoş Burlacu, Adrian Părăleşte, Tiberiu Oţelea, Mihai Lămboiu, Alexandru Alexe şi Cătălin Mişcoci. Clasament final: 1. CS Tomitanii, 2. CSS Bârlad, 3. CNAV Bucureşti, 4. LPS Suceava, 5. RC Griviţa, 6. RCM Galaţi.
 
Tomitanii şi CSS Bârlad se vor duela şi la categoria de vârstă Under-20, miza fiind medaliile de bronz ale campionatului naţional! Finala mică a întrecerii se va juca sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11.00, pe stadionul „Arcul de Triumf“ din Bucureşti.      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii