Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cosmin Mărcuţă - Petrică Purcaru, cel mai aşteptat meci al întrecerii Extreme Fight VI

ro

23 Apr, 2015 00:00 2549 Marime text
Sala din Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanţa va găzdui, duminică, 26 aprilie, gala Extreme Fight VI, eveniment organizat de Wind Extreme. Competiţia începe la ora 10.00, când sunt programate întrecerile de amatori, iar după-amiază, în jurul orelor 15.00 - 16.00, se dă startul meciurilor în sistem profesionist. 
 
Faţă de ediţiile trecute, acum vor predomina partidele de la amatori, cele de profesionişti fiind mai puţine, şase-şapte. „Nu am putut obţine, ca loc de desfăşurare, Sala Sporturilor, care e ocupată în acea zi. În competiţie nu vor mai fi prezente vedetele ultimelor gale, majoritari fiind acum tineri promiţători, cei care tind spre glorie. La amatori, vor concura sportivi de la toate categoriile de vârstă, de la copii la seniori. Faptul că cele mai multe sunt meciurile de amatori a atras multe echipe, majoritatea cluburilor constănţene urmând a fi prezente, spre deosebire de galele din anii trecuţi“, a declarat Valeriu Ariton, antrenor şi organizator.

Cel mai aşteptat meci va fi cel dintre Cosmin Mărcuţă (Keru Kento Constanţa) şi Petrică Purcaru (CS Năvodari), de la profesionişti, categoria 65 kg. Cei doi s-au întâlnit şi în finala turneului piramidal al categoriei 65 kg de la gala Extreme Fight V, care s-a desfăşurat la finele lunii octombrie 2014, în Sala Sporturilor din Constanţa. Atunci s-a impus Purcaru, după ce, în primul minut al reprizei întâi a partidei, Mărcuţă s-a lovit la picior şi a abandonat. „Încercăm o ierarhizare pe categorii. Un alt meci de la 65 kg va fi Victor Toma (Wind Extreme) - Cezar Andreieş (CS Năvodari)“, a mai spus Valeriu Ariton.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii