Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus. Promoția Urban Legend, apeluri la responsabilitate Luptătorul Mădălin Pîrvulescu - „Stăm în casă azi, pentru a fi bine mâine!“ (galerie foto)

ro

27 Mar, 2020 00:00 3634 Marime text

Urban Legend s-a alăturat și ea luptei împotriva coronavirusului, iar sportivii care evoluează în promoția constănțeană de sporturi de contact fac apeluri la responsabilitate și la respectarea strictă de către oameni a indicațiilor autorităților.

Concluzia e unanimă: cea mai bună metodă de a lupta contra răspândirii virusului e să se rămână în casă. „Trebuie să fim uniți și să ne protejăm pe noi și pe apropiații noștri“, a spus Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship. „Mi-a plăcut întotdeauna să am liberul arbitru, așa că am ales de bună voie autoizolarea. Consider că așa ne ferim cel mai bine de coronavirus. Îi sfătuiesc pe toți prietenii mei și pe toți sportivii să adopte această atitudine“, a declarat Silviu Streinu.

Un alt luptător MMA din cadrul Urban Legend, Cristian „Tank“ Mastica, a spus: „Dragi români, a venit vremea să demonstrăm că suntem uniți. Doar împreună putem trece peste această grea încercare, care a dat peste cap o lume întreagă. Haideți să stăm în casă! Este cea mai eficientă măsură de a lupta împotriva acestui virus. Vedeți voi, nici măcar noi, luptătorii, nu ne putem confrunta cu el. Este un adversar invizibil. Vă salut și am toată încrederea că înțelegeți acest mesaj și că veți sta în casă. Astfel, ne protejăm pe noi și îi protejăm pe cei în vârstă, pe cei dragi. Îi salut pe această cale pe toți constănțenii, care îmi sunt mereu aproape de inimă!“.

„Stăm în casă azi, pentru a fi bine mâine“, a punctat Mădălin Pîrvulescu.
„Trebuie să stăm în casă, pentru a ne proteja. Trebuie să dăm dovadă de unitate și să evităm deplasările inutile. Nu trebuie să ne expunem. Noi stăm acasă, faceți și voi la fel!“, a precizat Alex Panțuru.

Băcăuanul Florin Lupu a arătat: „Având în vedere situația critică, vă recomand tuturor să rămâneți în casă, alături de familiile voastre și să evitați pe cât posibil deplasările inutile. Doar împreună și doar rămânând acasă putem trece peste acest coșmar. Fiți responsabili în tot ceea ce faceți!“.


Sursa foto: Facebook (Urban Legend)


Citește și:

Constanţa Silviu „The Street Fighter“ Streinu a încheiat în numai zece secunde meciul de la Urban Legend 9 - Invictus (galerie foto)

Constanța. Gala Urban Legend 8 „David“ Florin Lupu l-a învins pe „Goliat“ Yusuf Gungoren (galerie foto)

A fost nevoie de intervenţia medicilor Riko Isop, cel mai spectaculos KO al galei „Urban Legend“ de la Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii