Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Convocat la echipa naţională Interes şi din partea unei echipe din Danemarca pentru Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul?

ro

29 Aug, 2018 00:00 1376 Marime text
Presa daneză scrie că echipa Brondy IF ar fi interesată de căpitanul FC Viitorul, Ianis Hagi, iar în acest sens directorul sportiv al clubului din Danemarca, Troels Bech, ar fi purtat unele discuţii cu oficialii campioanei României din sezonul 2016/2017.
 
Brondby IF se află pe locul trei în campionat, dar şi în cupele europene. Formaţia a ajuns în play-off-ul Europa League, iar prima manşă (jucată în deplasare) cu belgienii de la Genk a pierdut-o categoric, scor 2-5. Ianis Hagi şi aliţi patru jucători de la FC Viitorul, Andrei Ciobanu, Virgil Ghiță, Alexandru Mățan și Radu Boboc, au fost convocaţi de selecţionerul echipei naţional de tineret a României, Mirel Rădoi, pentru partidele din luna septembrie, din preliminariile Campionatului European din 2019. România U-21 va va întâlni, la 7 septembrie, în deplasare (ora locală 19.15), Portugalia U-21, iar apoi, la 10 septembrie, la Ovidiu, pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi, de la ora 19.00, va evolua împotriva reprezentativei similare a Bosniei Herțegovina.
 
În acest moment, clasamentul arată astfel: Bosnia-Herţegovina - 15p (7 meciuri), 2. Portugalia - 13p (6 meciuri), 3. România - 12p (6 meciuri, singura echipă neînvinsă), 4. Elveţia - 7p (7 meciuri), 5. Ţara Galilor - 7p (6 meciuri), 6. Liechtenstein - 0p (6 meciuri). Prima clasată se califică direct la turneul final. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a se stabili încă două reprezentative care merg la Campionatul European.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii