Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul vrea să învingă şi Axiopolis Cernavodă, în derby-ul etapei la Liga a 3-a

ro

21 Sep, 2017 13:37 2254 Marime text
Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul Constanţa, a declarat ca înţelegerea oficială dintre club şi jucătorul nigerian Konyeha Godwin Onyeka a fost reziliată.

"Au fost mai multe lucruri care m-au deranjat la el. A jucat în Liga 1 şi a 2-a si chiar în Georgia şi aveam alte pretenţii de la el. Picătura care a umplut paharul a fost că a ascuns o accidentare la meciul cu Victoria Traian şi am pierdut o schimbare", a declarat Grigoraş.


Aflată pe locul trei în clasamentul Ligii a 3-a, SSC Farul întâlneşte sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, la Techirghiol, liderul cu punctaj maxim Axiopolis Cernavodă.

"Cred ca valoric suntem peste aceasta echipa, dar Axiopolis e poate mai omogenă şi mai organizată. Trebuie să fim conectaţi şi concentraţi, ca să obţinem victoria, astfel având posibilitatea să-i depaşim în clasament", a aratat antrenorul SSC Farul.


Grigoraş a mai spus că inca nu s-a rezolvat nimic în privinţa întărzierilor financiare cu care se confruntă echipa, dar că pe 26 septembrie va fi din nou şedinţă de Consiliu Local, în care se va rediscuta dosarul de finanţare, care a fost întocmit greşit de la club, iar acum nu vor mai fi probleme, astfel încat din luna octombrie să fie viraţi primii bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii