Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Bogdan Ciocănel, MVP al finalei mari La Jupiter s-a stabilit campioana României la fotbal pe plajă (galerie foto)

ro

23 Jul, 2018 00:00 3858 Marime text
Echipa West Deva a cucerit pentru al doilea an la rând titlul de campioană naţională la fotbal pe plajă. Medaliile, tricourile de campioni şi cupa au fost decernate la Jupiter, acolo unde s-au disputat partidele din ultima fază a întrecerii.
 
În finala mare, West Deva a trecut, ieri, cu 8-0 de Viitorul Teasc, MVP al partidei fiind desemnat constănţeanul Bogdan Ciocănel, component al formaţiei campioane, dar şi al echipei naţionale a României, care a reuşit un hat-trick, marcând inclusiv printr-o foarfecă. Din lotul West Deva au mai făcut parte încă patru jucători din judeţul Constanţa, şi ei jucători de lot naţional: Ionuţ Florea, Iulian Răvoiu, Adrian Tănase şi Daniel Zaharia.
 
Pe locul trei pe ţară s-a clasat Bradu Borca, în urma victoriei cu 6-3 din finala mică, contra Ştiinţei Danubius Bechet. În semifinale, West Deva a trecut de Bradu Borca cu 9-3, iar Viitorul Teasc a dispus de Ştiinţa Danubius Bechet cu 8-5. După finalele de ieri, secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, a premiat echipele clasate pe podium.
 
Sursa foto: Federaţia Română de Fotbal
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii