Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Un an de la moartea lui Nicolae Dan, fost preşedinte al secţiei de rugby a CS Farul

ro

18 May, 2021 21:58 3512 Marime text
  • Nicolae Dan a trecut în nefiinţă la vârsta de 91 de ani.
 
S-a împlinit un an de la moartea lui Nicolae Dan, fost președinte, vreme îndelungată, al secției de rugby a CS Farul, postură din care a avut un rol important în performanțele echipei de pe litoral, sprijinind mult sportul cu balonul oval.
 
Nicolae Dan s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani.

Colectivul CS Farul Constanța (director, Sorin Bașturea), dar și Ilie Floroiu, Elena Frîncu și Florian Constantin au deplâns moartea lui Nicolae Dan și au transmis sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Nicolae Dan a avut o contribuție însemnată la performanțele echipei. A a fost la conducerea secției inclusiv în 1986, când echipa noastră, campioană a României, a participat la turneul Masters din Franța, ocupând locul doi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a spus Sorin Bașturea.

 

Nicolae Dan s-a numărat printre promotorii rugby-ului constănțean. Ne-a întristat mult vestea morții sale, a declarat şi Florian Constantin, fost mare jucător al Farului și fost internațional român, dar și ex-președinte al Asociației Județene de Rugby Constanța și al RCJ Farul Constanța, care semnează, alături de Nicolae Dan, cartea „50 de ani de rugby la Constanţa”.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii