Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Teren sintetic nou în Complexul Sportiv „Gheorghe Hagi"

ro

13 May, 2020 16:24 3418 Marime text

La începutul acestei săptămâni, Primăria Municipiului Constanța a demarat lucrările de reamenajare a terenului sintetic din cadrul Complexului Sportiv din strada Primăverii, scrie fcfarulconstanta.ro.

În perioada următoare se vor executa lucrări complexe precum: decopertarea gazonului existent, demontarea gardului existent și montarea unui nou gard de împrejmuire, demontarea proiectoarelor existente și a instalației electrice aferente și montarea a 20 de proiectoare led pe stâlpii existenți.

Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 metri și va fi prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar zona din jurul terenului, de 1968 mp, va fi prevăzută cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime. Noul gazon sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius. Se vor monta 3 seturi porți de joc prevăzute cu plasă, 2 bănci de rezerve și 2 tribune pentru spectatori

Lucrările vor fi finalizate în maximum 90 de zile, reamenjarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.

Sursa foto: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii