Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța Tânărul găsit mort acasă, alături de mama sa, a fost baschetbalist la CSS1

ro

25 Jun, 2021 12:35 16413 Marime text
 
  • Într-o locuință aflată într-un bloc de pe strada Badea Cârțan s-a făcut o descoperire macabră.  
 
Un tânăr de 18 ani și mama lui, în vârstă de 48 de ani, au fost găsiți decedați astăzi, într-n apartament situat pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța. 

Din primele informații tânărul ar fi fost găsit spânzurat, iar mama sa - întinsă pe podea. 

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia.
 
Potrivit unei vecine, băiatul era elev al Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța. 
 
Totodată, tânărul practicase baschetul la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța.  

UPDATE:

„Cu durere enormă“, CSS1 Constanţa şi-a exprimat profundul regret pentru trecerea la cele veşnice, mult prea devreme, a sportivului şi a mamei sale.
 

A fost unul dintre cei mai talentați sportivi ai generației sale. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu sa-i odihnească în pace!, se arată în mesajul de condoleanţe al CSS1 Constanţa.

 

Cu profundă tristețe am primit astăzi vestea trecerii în neființă a unuia dintre sportivii de mare perspectivă ai baschetului constănțean și totodată ai familiei Phoenix Constanța, se menţionează şi într-un mesaj al al clubului Phoenix CSU Simona Halep Constanţa.

 
Dispariția prematură a fostului baschetbalist a lăsat „un gol uriaș“ în sufletele celo de la Phoenix CSU Simona Halep, care se roagă acum pentru sufletul lui și al mamei sale, „cu speranța că sunt într-un loc mai bun acum“.
 

Suntem alături de familia îndurerată, pe care o asigurăm de tot suportul nostru în aceste vremuri crunte pe care le traversează, se mai precizează în mesaj.

Suntem alături de familia grea încercată a Gladiatorilor de la CSS1 - Athletic Constanța U18. Vestea tristă de azi a fost una pe care nu ne-am fi dorit să o auzim vreodată, și anume că suntem mai puțini. Vom păstra cele mai frumoase amintiri de pe parchet și ne vom aduce aminte de momentele din teren și din tribune trăite alături de cei care azi ne-au părăsit. Sincere condoleanțe!, a fost un mesaj postat pe pagina de Facebook a echipei de baschet Athletic Neptun Constanța.    


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

 
UPDATE
Descoperire macabră într-un bloc de pe strada Badea Cârțan din Constanța. Un tânăr și mama lui, găsiți decedați (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii