Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Streetplay Cazino aduce pe litoral peste 200 de jucători din întreaga lume

ro

03 Aug, 2016 00:00 2104 Marime text
 

Evenimentul de baschet 3x3 Constanţa Streetplay Cazino se va desfăşura în acest weekend (sâmbătă şi duminică) la Constanţa, în faţa Cazinoului, acolo unde a avut loc şi prima ediţie a acestei întreceri, anul trecut.
 
Un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat de Asociaţia Terra Semper Fidelis împreună cu partenerii săi, Constanţa Streetplay Cazino este o competiţie de baschet FIBA Endorsed, jucătorii urmând să puncteze în clasamentul mondial. De asemenea, întrecerea reprezintă ultima şansă de calificare pentru Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul internaţional care se va disputa în capitală, în Piaţa Universităţii, în zilele de 13 şi 14 august.
 
Înscrierile au început deja, pe site-ul www.3la3.ro, şi se vor încheia joi, 4 august, în limita a 50 de formaţii. Se estimează că vor participa peste 200 de jucători, care vor compune echipe din România, Polonia, Bulgaria sau Canada, toate duelându-se la categoria Open masculin, succesul final aducând, pe lângă accederea la Chalenger, şi un premiu de 5.000 de lei.
 
Constanţa Streetplay Cazino oferă atât sport, cât şi distracţie. În meciul vedetelor, care va avea loc duminică seara, invitat special va fi Dorian de la Ha Ha Ha Production, care îşi va măsura forţele atât cu Alex Arginteanu, campionul constănţean de Strongman, cât şi cu membrii echipelor naţionale de 3X3 ale României, care se află în pregătire pentru Campionatul European din toamnă, de la Bucureşti. Sâmbătă, pata de culoare va fi echipa rapperilor El Nino, Samurai, Gazah şi Phunk.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii