Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Situație tragi-comică la partida Farul - Petrolul Dacă nu merge nocturna, luminează spectatorii cu telefoanele mobile!

ro

26 Aug, 2019 21:43 3786 Marime text
Instalația de nocturnă a stadonului Gheorghe Hagi din Constanța nu funcționează încă de la finele anului trecut, după ce persoane necunoscute ar fi tăiat cablurile pentru a extrage cuprul din ele!

Astăzi, partida FC Farul - Petrolul Ploiești 0-0, din etapa a patra a Ligii a 2-a, a fost programată de la ora 18.00, iar prelungirile și pauzele de hidratare au urcat spre ora 20.00 încheierea meciului.

Cât timp a fost soare, s-a văzut foarte bine. Pe final însă, când afară a început să se întunece, vizibilitatea a început să scadă pe arenă, dar meciul a fost dus la bun sfârșit fără probleme.   

În tribună totuși, situația i-a iritat pe spectatori, iar primii care au avut o reacție, ironizând lipsa nocturnei, au fost fanii ploieșteni, care au luminat cu telefoanele mobile! Iar exemplul lor a fost urmat apoi și de spectatori constănțeni din alte sectoare de tribună.

Mai mult, după încheierea partidei, pe când se ducea spre ieșirea din stadion, un fan și-a vărsat năduful, pentru nefuncționalitatea nocturnei,  pe Consiliul Local Constanța, cel care deține complexul sportiv din strada Primăverii.

La conferința de presă de după meci, cei doi antrenori, Ianis Zicu (Farul) și Flavius Stoican (Petrolul), au comentat și ei problema cu nocturna.

Aceasta este situația, dacă la noi nocturna încă nu funcționează... Să sperăm că cei din administrație și de la Primărie vor reuși să reglementeze acest aspect. Au fost prelungiri, jucători accidentați, pauzele de apă, iar acest lucru a decalat ora de sfârșit cu câteva minute, a spus Ianis Zicu.

La un moment dat, m-am uitat să văd când se aprinde nocturna! Apoi, când mergeam spre conferința de presă, am aflat că e destul de dificil să se mai aprindă, că nu mai sunt cabluri. Dar, până la urmă, oamenii au avut ce să vadă, că nu a fost așa beznă, a punctat și Flavius Stoican.   

Citește și:

Nocturna stadionului „Gheorghe Hagi“ din Constanţa a „căzut”, după ce au fost tăiate cablurile, pentru a fi furat cuprul!

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii