Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Școala de Tae Chun Do Participanți la „Românii au talent“, medaliați la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing

ro

15 Jun, 2021 00:00 2921 Marime text
 

 
  • Sportivii de la Școala de Tae Chun Do din Constanța au cucerit o medalie de argint și două de bronz la competiție. 
 
Prima competiție la care au participat luptătorii de la Școala de Tae Chun Do Constanța, Campionatul Național de Freestyle Kickboxing, le-a adus sportivilor pregătiți de Lazăr Iordache, primele medalii, trei la număr.
 
Școala de Tae Chun Do a participat la concurs cu trei sportivi și toți au urcat pe podium: Daria Băncilă - locul 2, Rafael Rahravan - locul 3, Rareș Băncilă - locul 3 (depunctat pentru loviturile în forță). „Prima competiție, primele rezultate. Copiii au înfruntat mai bine de 14 ore foamea, setea, oboseala, etc. Felicitări, dragilor, v-ați descurcat de minune! Mulțumim părinților pentru susținere morală și financiară“, a fost mesajul lui Lazăr Iordache.
 
Daria și Rareș Băncilă sunt frate și soră, iar Rafael Rahravan are o soră geamănă, Zinat, care se pregătește și ea la Școala de Tae Chun Do din Constanța. Cei patru, dar şi alţi elevi de-ai lui Iordache au făcut senzaţie, anul trecut, la show-ul TV de la Pro TV „Românii au talent“. Maestrul a fost însoțit de nouă dintre tinerii săi elevi, atât băieți, cât și fete. E vorba de gemenii Zinat și Rafael Rahravan, Saad Khoury, Daria Băncilă, Rareș Băncilă, Valentin Stanciu, Radu Tumbea, Radu Crăciun și Ștefan Focșa. Grupul Tae Chun Do a susținut o demonstrație de arte marțiale, bazată pe un scenariu de autoapărare, iar Lazăr Iordache și câțiva dintre sportivi le-au arătat celor prezenți, printre altele, și spectaculoase spargeri de diferite obiecte. Publicul și cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu) au apreciat în mod deosebit programul sportivilor de la Constanța, care au primit patru de „Da“, mergând astfel în faza următoare a show-ului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la competiție. Sursa foto: Facebook (Lazăr Iordache)
 
Citește și:
 
Constanța. Gemenii Zinat și Rafael Rahravan, pregătire la Școala de Tae Chun Do
„Suntem mici, dar muncim să ne facem mari“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii