Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța „Șantierul“ de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“. Serviciu nou achiziționat de autoritatea contractantă

ro

26 Sep, 2020 00:00 2627 Marime text

l Contractul i-a fost atribuit firmei câștigătoare Holiday D'Sign Consult SRL, cu sediul în Ploiești.


Pe licitatiapublica.ro, a fost publicat anunțul de atribuire la procedură simplificată „Achiziționarea serviciului de Elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții «Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru, Constanța» (revizuirea proiectării și a serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului)“.

Autoritatea contractantă este Municipiul Constanța, iar valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 119.780 de lei. Contractul i-a fost atribuit firmei câștigătoare Holiday D'Sign Consult SRL, cu sediul în Ploiești.

În anul 2018, au demarat lucrările de îmbunătățire a infrastructurii școlare prin reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanța. Astfel, ar fi trebuit să fie reabilitată și cantina și refinisat căminul unității de învățământ, contractul fiind atribuit unei societăți din București. Pe parcurs însă, din diferite motive, lucrările s-au blocat, iar, în momentul de față, imaginea din curtea LPS seamănă cu cea a unui șantier abandonat.

Citește și:

A treia oară poate va fi cu noroc! Lucrările de la sala de tenis de masă în cadrul Liceului „Nicolae Rotaru“, scoate din nou la licitație



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii