Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Rareș și Daria Băncilă, frate și soră Cum se antrenează acasă, în stilul Tae Chun Do, doi participanți la „Românii au talent“

ro

15 Jul, 2020 00:00 4881 Marime text
  • Rareș și Daria Băncilă sunt conștiincioși la pregătirea în artele marțiale.
  • Un grup de mici luptători de la Școala de Tae Chun Do de la Constanța și maestrul lor au impresionat la „Românii au talent“.
  • Lazăr Iordache spune că toți copiii pe care îi pregătește sunt dornici să învețe și să se antreneze.
 
Doi componenți ai Școlii de Tae Chun Do de la Constanța, condusă de Lazăr Iordache, Rareș și Daria Băncilă (frate și soră), sunt foarte serioși în tot ce fac la antrenamente. Ei nu neglijează pregătirea nici acasă.
 
Un filmuleț care surprinde o secvență de antrenament la domiciliu îi arată pe cei doi lucrând la un sac. Foarte concentrați, fără a ține cont de câinii care mai că li se încurcă printre picioare, Rareș și Daria exersează la sac lovituri cu pumnul, cu cotul, cu genunchiul ori cu piciorul, bucurându-l pe Lazăr Iordache cu conștiinciozitatea lor.
 

„Bravo, copii!“

 
„Fratii Băncilă, Rares si Daria. Luptători juniori la Școala de Tae Chun Do, cu rezultate excepționale într-un timp scurt de antrenament... care și-au dovedit abilitățile în arte marțiale și la «Românii au talent», se antrenează în stil tradițional (în stilul Tae Chun Do), pentru a performa în această artă marțială. Sunt bucuros când văd copii dornici să cunoască tainele artelor marțiale, dar mai ales care își doresc mai mult decât o centură... care își doresc un spirit puternic și un dex de cunoștințe în arte marțiale... fapt de care sunt sigur că îi va duce până la centura neagră (universul Tae Chun Do)! Sunt bucuros să văd că elevii mei se antrenează acasă și pun în aplicare ceea ce învață la cursuri! Sunt copii de performanță și de ce nu? Dacă își doresc și partea sportivă (sportul de contactat - competiții), îi susțin cu mare drag... însă le aduc aminte să nu uite de principiul artei marțiale. Ca cei doi frați sunt toți copiii din Școala de Tae Chun Do.... dornici să învețe și să se antreneze, însă sunt încă în formare (începători). Bravo, copii!“, a fost mesajul lui Lazăr Iordache.

 
Au mers mai departe cu patru de „Da“

 
Școala de Tae Chun Do de la Constanța a fost reprezentată în 2020 din nou la show-ul de la Pro TV „Românii au talent“. Dacă, anul trecut, Lazăr Iordache, cel care predă pe litoral această artă marţială bazată pe autoapărare, şi-a etalat în cadrul emisiunii incredibilele sale abilităţi (printre altele, bătând cuie cu capul și cu mâna), acum el a fost însoțit la show de nouă dintre tinerii săi elevi, atât băieți, cât și fete. Grupul Tae Chun Do a susținut o demonstrație de arte marțiale, bazată pe un scenariu de autoapărare, iar maestrul Iordache și câțiva dintre sportivi le-au arătat celor prezenți, printre altele, și spectaculoase spargeri de diferite obiecte. Publicul și cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu) au apreciat în mod deosebit programul sportivilor de la Constanța, care au primit patru de „Da“, mergând astfel în faza următoare a show-ului. Alături de Lazăr Iordache, au fost prezenți de la Școala de Te Chun Do Rareș și Daria Băncilă, gemenii Zinat și Rafael Rahravan (în vârstă de șase ani și jumătate), Saad Khoury, Valentin Stanciu, Radu Tumbea, Radu Crăciun și Ștefan Focșa. 
 
Sursa foto și video: Facebook (Lazăr Iordache)  



Citește și:

Patru de „Da“ la „Românii au talent“ pentru luptătorii de la Tae Chun Do Constanța! Zinat Rahravan, micuța cu codițe, a fost adorabilă (galerie foto + video)

Constanța. „Acesta este antidotul!“ Maestrul Lazăr Iordache, antrenamente pe nisip și în mare alături de luptători ai școlii de Tae Chun Do (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii