Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța La spectacolul de final de an al CS Farul, Moș Crăciun a fost sportiv (galerie foto+video)

ro

10 Dec, 2019 18:00 2383 Marime text
Sportivi incepatori, avansați și de performanță de la secția de gimnastică aerobica a CS Farul Constanța, dar și o grupa de la CSS1 Constanta au urcat in aceasta seara pe scena Casei de Cultură din Constanta, cu ocazia traditionalului spectacol de final de an organizat de CS Farul, care acum s-a intitulat "Moș Craciun este sportiv".

Iar Moșul, deși garbovit de ani, venit de departe si încărcat cu daruri, a dovedit că este încă în formă si nu a ezitat din cand in cand sa se ridice de pe scaunul de pe care a urmărit show-ul, pentru mișcări atletice sau de dans.

Lui Moș Crăciun i-a plăcut mult spectacolul. "E foarte frumos, copiii merită cadourile", a declarat Moșul, care le-a făcut surprize si spectatorilor, sub mai multe scaune din sala fiind puse costume de gimnastică si tricouri personalizate cu CS Farul.

Sala plină a Casei de Cultură a aplaudat atât evoluția micilor sportivi și sportive, cât și programul de colinde susținut de Adriana Sofica.

Nu în ultimul rând, aplauze calde a cules si colindul interpretat de o grupa de copii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență al Direcției Generale de Asistență Socială si Protectia Copilului Constanța.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii