Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, la înălţime la Buzău Gimnasta Ioana Stănciulescu a luat patru medalii la Naţionale

ro

28 May, 2013 00:00 3860 Marime text
Gimnastele constănţene de la CS Farul şi CSS1 au cucerit şase medalii la Campionatul Naţional de junioare categoria a IV-a, nivelul 1 şi 2 (individual şi pe echipe), care s-a disputat la Buzău. Medaliatele Farului sunt Ioana Stănciulescu (argint la bârnă şi sol - nivelul 1, bronz la sărituri - nivelul 1 şi individual compus) şi Nicole Coman (bronz la paralele - nivelul 2), aceasta din urmă ocupând şi locul opt la individual compus. Fetele sunt antrenate de Clemenţa Garabet, Ciprian Creţu şi Olga Didilescu, trio care a mai avut o gimnastă în concurs, pe Silvia Sfiringu, care a fost a cincea la sol - nivelul 2 şi s-a clasat pe 12 la individual compus. Pe echipe, Farul a obţinut locul şapte, formaţia fiind: Maria Ilie, Miruna Georgescu, Ana-Maria Frătuţu, Bianca Mărgărit (antrenori - Camelia Voinea, Florin Uzum şi Olimpia Popa) şi Silvia Sfiringu.

De la CSS1 a urcat pe podium, pe treapta a treia, echipa formată din Gabriela Toader, Alexandra Patriche, Diana Harabagiu, Emilia Munteanu, Sonia Bonţescu şi Ana-Maria Avram. Alte poziţii ocupate: la individual compus - 6 (Emilia Munteanu) şi 8 (Diana Harabagiu); la paralele nivelul 1 - 4 (Emilia Munteanu), bârnă nivelul 1 - 4 (Diana Harabagiu), sol nivelul 1 - 6 (Sonia Bonţescu). De asemenea, evoluţii bune au mai avut atât Rebeca Paraschiv, cât şi, la nivelul 2, Amalia Caplan, Maria Militaru şi Andreea Alexandru. Rebeca Paraschiv s-a aflat la doar al doilea concurs, iar faţă de prima competiţie la care a evoluat a înregistrat un progres semnificativ. Fetele sunt pregătite de Sorin Bechir, Mădălina Hârbu, Petruţa Marcu şi Cătălin Meran.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jan 18 Jul, 2013 16:35 RUSINE DOAMNEI ..ISI BATE JOC DE MUNCA FETITELOR ANTRENATE DE MAREA CAMPIOANA A GIMNASTICII ROMANESTI CAMELIA ......CE AU CELE DOUA DOAMNE DE INPARTIT ESTE TREABA LOR DAR NU SA FURI MUNCA UNOR COPII NEVINOVATI.....DUMNEZEU ESTE SUS SI INTRO ZI O SA VA LOVEASCA DOAMNA G AVETI AVANTAJU CA AI ALBITRATI DE FIECARE DATA COPII MAREI GIMNASTE SI ANTRENOARE CAMELIA SI LE FURATI MUNCA DE ANI DE ZILE RUSINE.!!!!!
  • parinte 29 May, 2013 09:18 REVOLTATOR!Acest trio Voinea,Uzum si Popa nici anul acesta nu au fost capabili sa prezinte la Campionatul National de junioare o echipa antrenata de ei(min. cinci sportive). Din echipa a facut parte si Sfiringu Silvia(loc 12 individual compus), antrenor Clementa Garabet.
  • parinte 29 May, 2013 08:55 Ioana Stanciulescu este o speranta a gimnasticii constantene ,pacat ca nu benificiaza de conditii de pregatire egale cu grupa favorizata de conducerea clubului si antrenata de Voinea Camelia,Uzum Florin si Popa Olimpia ocupanta locului "meritoriu"SAPTE.