Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Gemenii Zinat și Rafael Rahravan, pregătire la Școala de Tae Chun Do „Suntem mici, dar muncim să ne facem mari“

ro

05 Feb, 2021 00:00 3539 Marime text
  • Lazăr Iordache îi are la pregătire, la Constanţa, la Şcoala de Tae Chun Do, şi pe gemenii Zinat și Rafael Rahravan.
 

La Constanţa, micuţa Zinat Rahravan şi fratele ei geamăn, Rafael, se dau în vânt după sport şi după arta marţială pe care le-o predă Lazăr Iordache la Școala de Tae Chun Do.

Cei doi abia aşteaptă să vină ziua şi ora de antrenament şi lucrează la sală cu mare seriozitate. „Suntem mici, dar muncim să ne facem mari“, a fost mesajul cu care Lazăr Iordache şi-a însoţit pe Facebook filmuleţul cu Zinat şi Rafael într-o secvenţă de antrenament. Sub îndrumarea maestrului se mai pregătesc un frate şi o soră, Daria şi Rareş Băncilă, dar ei sunt mai mari decât gemenii Rahravan, iar Lazăr Iordache i-a scos la pregătire şi pe nisipul plajei, şi în apa Mării Negre.

„Tae Chun Do este o artă marţială non-competiţională, dar care se poate adapta cu toate stilurile de luptă. Ţin să le mulţumesc tuturor susţinătorilor noştri, mai ales lui Gelu Andrei şi Narcisei Andrei pentru susţinerea acordată“, a declarat Lazăr Iordache.
 

Au fost la „Românii au talent“

Cei patru, dar şi alţi elevi de-ai lui Iordache au făcut senzaţie, anul trecut, la show-ul TV de la Pro TV „Românii au talent“. Maestrul a fost însoțit de nouă dintre tinerii săi elevi, atât băieți, cât și fete. E vorba de gemenii Zinat și Rafael Rahravan, Saad Khoury, Daria Băncilă, Rareș Băncilă, Valentin Stanciu, Radu Tumbea, Radu Crăciun și Ștefan Focșa. Grupul Tae Chun Do a susținut o demonstrație de arte marțiale, bazată pe un scenariu de autoapărare, iar Lazăr Iordache și câțiva dintre sportivi le-au arătat celor prezenți, printre altele, și spectaculoase spargeri de diferite obiecte. Publicul și cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu) au apreciat în mod deosebit programul sportivilor de la Constanța, care au primit patru de „Da“, mergând astfel în faza următoare a show-ului.

Sursa foto: Facebook (Lazăr Iordache)


Citeşte şi:

Patru de „Da“ la „Românii au talent“ pentru luptătorii de la Tae Chun Do Constanța! Zinat Rahravan, micuța cu codițe, a fost adorabilă (galerie foto + video)

Constanța. Rareș și Daria Băncilă, frate și soră
Cum se antrenează acasă, în stilul Tae Chun Do, doi participanți la „Românii au talent“






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii