Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Gala Urban Legend 9 - Invictus S-a anunţat rezultatul contestaţiei depuse la meciul de box Cornel Costea - Laurenţiu Vinţeanu

ro

25 Dec, 2019 00:00 3000 Marime text

Ediţia a noua a galei de sporturi de contact „Urban Legend“, de la Constanţa, a avut în program şi un meci de box, la categoria 65 kg, între Cornel Costea (Kempo Năvodari) şi Laurenţiu Vinţeanu (Urban Legend).
Victoria i-a fost acordată atunci lui Costea, la puncte, dar staff-ul lui Vinţeanu a depus o contestaţie, care a fost analizată, iar pe pagina de Facebook a Urban Legend a fost postat ce s-a decis. „Dragi colegi şi fani ai sportului de contact, va anunţăm că s-a reexaminat lupta dintre Laurenţiu Vinţeanu şi Costea Cornel, din ediţia a 9-a Urban Legend Invictus, de către arbitrul internaţional Amamut Șenol, în calitate de delegat oficial Urban Legend, şi Ionuţ Gheorghe, în calitate de expert în box, în urma contestaţiei depuse de către Stoica Cristian, în calitate de antrenor şi Mircea Vinţeanu, în calitate de manager. Întrucât de la colţul sportivului Costea Cornel a fost anunţată o semnalare de oprire a luptei prin aruncarea unui prosop, decizia va merge în favoarea sportivului Laurenţiu Vinţeanu. Totodată sportivul Laurenţiu Vinţeanu este obligat să îi acorde revanşa sportivului Costea Cornel într-un interval de minim 3 luni pana la 12 luni“, este mesajul Urban Legend.
 
Sursa foto: Facebook (Urban Legend)
 
Citeşte şi:
 
Constanţa Silviu „The Street Fighter“ Streinu a încheiat în numai zece secunde meciul de la Urban Legend 9 - Invictus (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii