Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Fotbaliştii FC Viitorul, jonglerii şi acrobaţii în bazinul de înot al lui Răzvan Florea

ro

30 Jan, 2021 00:00 4742 Marime text
  • Fotbaliştii de la FC Viitorul au efectuat o şedinţă de refacere la Atena Swim Center, în care au îmbinat utilul cu plăcutul.
  • Duminică, echipa de pe litoral întâlneşte Astra Giurgiu în Liga 1.
  • În clasament, FC Viitorul se află pe locul opt, cu 24 de puncte.
 
În etapa a 20-a a Ligii 1, FC Viitorul întâlneşte Astra Giurgiu în deplasare, iar meciul se dispută duminică, 31 ianuarie, de la ora 14.00.
 
În clasament, FC Viitorul ocupă locul opt, cu 24 de puncte (la patru lungimi de poziţia a şasea, ultima vare duce în play-off), în timp ce Astra se află pe 13, cu 18 puncte. În etapa precedentă, ambele formaţii au înregistrat egaluri: FC Viitorul 3-3 acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Astra 1-1 în deplasare cu CFR Cluj, campioana en-titre a României. Remiza de la Ovidiu (în care gazdele au scăpat victoria printre degete, fiind egalate în minutul 90+1) a fost a patra la rând în Liga 1 pentru FC Viitorul.
 

Volei în apă

 
Într-o perioadă densă din campionat, în care partidele se joacă la puţine zile una după alta, refacerea fizică a jucătorilor este foarte importantă. În acest sens, fotbaliştii Viitorului au efectuat o şedinţă de recuperare la Atena Swim Center, complexul de înot din Constanţa al medaliatului olimpic la nataţie Răzvan Florea. Jucătorii au îmbinat la bazin utilul cu plăcutul. Pe lângă procedurile de refacere, s-au şi relaxat şi s-au destins. Unii au jucat volei în apă ori şi-au transmis balonul unul altuia cu capul (Cojocaru şi Ely Fernandes), alţii (Boboc şi Măţan) au pasat şi au jonglat cu o minge mică, precum o portocală, unii au înotat pe culoarele bazinului, alţii s-au aruncat, acrobatic, în apă.
 

„Am pierdut două puncte din cauza noastră“

 
Referitor la meciul cu Sepsi, Mircea Rednic a criticat uşurinţa cu care jucătorii săi au primit golul trei, ratând astfel dramatic victoria. „E inadmisibil să iei gol în minutul 92, în urma unui corner. Ai superioritate în şase metri, plus portarul, iar adversarul înscrie nestingherit. E vorba de concentrare, de echipă. Mai sunt două - trei minute. Aşa am păţit şi la Craiova, era minutul 44 şi am luat gol în urma unei lovituri de colţ, pierzi marcajul. La fel şi acum. Se pierd puncte. Poate două la Craiova, acum cu Sepsi iar două. Mai ales că am întâlnit o echipă cu destule probleme de lot. Ar fi fost o victorie meritată a noastră. S-a jucat, am avut mai multe ocazii ca ei, dar asta e. Păcat că, meci de meci, pierdem puncte. O victorie era foarte importantă pentru noi. Nu avem de face, mergem mai departe, însă trebuie să o spunem, să regretăm, că am pierdut două puncte din cauza noastră, nu că a fost adversarul mai bun ca noi“, a menţionat Mircea Rednic.

 

În secţiunea Galerie Foto a acestui articol găsiţi mai multe imagini de la şedinţa de refacere la bazon a jucătorilor Viitorului. Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)     

Citeşte şi:
 
Kevin Luckassen, al patrulea în topul tunarilor Ligii 1
Golgeterul FC Viitorul a ajuns la nouă reuşite în tricoul negru-albastru


Liga 1
Pentru FC Viitorul, urmează două meciuri în deplasare. Unul e contra campioanei CFR Cluj


 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii