Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Fotbaliști de la FC Viitorul, în mijlocul copiilor de la Școala 3 „Ciprian Porumbescu“ (galerie foto)

ro

14 Nov, 2019 14:31 3087 Marime text
Șase fotbaliști de la FC Viitorul (Rivaldinho, Virgil Ghiță, Cosmin Matei, Paul Iacob, Marco Dulca și Marius Leca) au participat, astăzi, la o acțiune la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ din Constanța.
 
În program au fost incluse, pe terenul acopeit de balon, și mai multe exerciții coordonate de jucători, pe care le-au efectuat copiii, atât băieții, cât și fetele.

Viitorul în Școala Ta! Astăzi, am întâlnit elevii școlii nr. 3, Ciprian Porumbescu, care s-au bucurat de schimburi de pase și un scurt antrenament cu băieții noștri, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitrorul.

 
Alături de copii a fost și Codruța Began, profesor de educație fizică la Școala 3, dar și cea care efectuează programul de aerobic cu fotbaliștrii Viitorului.
 

Jucătorii au fost primiți cu mare drag și cu foarte mult entuziasm. Copiii au fost încântați încă de când au auzit de acțiune. Astfel de activități sunt mereu bine primite de ei, cu atât mai mul cu cât sunt coordonate de sportivi de performanță renumiți. Sunt mulți pasionați de fotbal printre copiii de la școală. Mulți dintre elevii noștri practică fotbalul. Printre ei, avem campioni și de la alte sporturi, dar majoritatea sunt fotbaliști, a declarat Codruța Began.

 Aflată pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 29 de puncte, FC Viitorul Constanța va evolua, la finele acestei săptămâni, într-un meci de verificare, ținând cont că Liga 1 a intrat într-o scurtă pauză, pentru acțiunile loturilor reprezentative, care vor disputa noi partide din preliminariile Campionatului European de seniori și tineret.

În această situație, FC Viitorul va juca sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 13.00, în deplasare, cu echipa de Liga 1 Academica Clinceni (locul 12, cu 14 puncte).

În continuare, în următoarele trei partide din Liga 1, echipa lui Gică Hagi va evolua astfel: în etapa a 18-a: FC Botoșani (locul 7, cu 22 de puncte) - FC Viitorul (luni, 2 decembrie, de la ora 20.30); în etapa a 19-a - FC Viitorul - Astra Giurgiu (locul 3, cu 28 de puncte) - joi, 5 decembrie, de la ora 20.30; în etapa a 20-a - FC Voluntari (locul 14, ultimul, cu 7 puncte)- FC Viitorul (duminică, 8 decembrie, de la ora 20.30).  

Sursa foto: ZIUA de Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii