Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța FC Viitorul a sărbătorit alături de fani zece ani de la înființarea clubului (galerie foto)

ro

21 Nov, 2019 18:03 2264 Marime text

FC Viitorul și Academia Hagi au sărbătorit în această seară zece ani de la înființare, cu ocazia evenimentului aniversar "Născuți în 2009 - Viitorul Constanța 10 ani".

Festivitatea a avut loc intr-un magazin de produse sportive dintr-un centru comercial constantean, iar Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, jucătorii, Gică Popescu (președintele gruparii) si alti reprezentanți ai clubului au oferit autografe, au vorbit cu fanii de toate varstele si s-au fotografiat cu aceștia.

Copiii au primit cadouri si produse sportive, iar celor născuți în 2009 li s-au oferit certificate de naștere simbolice cu FC Viitorul.

Am împlinit zece ani, căpătăm experiență, creștem. E bine că avem și succese. Sperăm ca și în următorii zece ani să creștem la fel de bine. În România e nevoie de proiecte pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine. Proiectele te pot conduce la succes. Noi am gândit bine fotbalul.  În continuare, trebuie să ne dezvoltăm, să perfecționăm ce am făcut bine și să fim la fel de motivați. Trebuie să devenim mai buni și mai competitivi, în special pe plan european. Pentru aceasta, e nevoie de buget puternic, să putem ține jucătorii mai mult și să le oferim o stabilitate mai mare. Viitorul schimbă în fiecare sezon jucătorii. Ce construim în acest an, cade la anul. O luăm mereu de la capăt și cred că acesta e minusul nostru cel mai mare, a declarat Gică Hagi.     

Performanțele FC Viitorul în perioada 2009-2019:

- 24 de titluri naționale cu grupele de copii și juniori (record național, cel puțin în ultimii 30 de ani).
- Singurul club din țară care a câștigat, în același an, toate titlurile naționale la juniori (sezoanele 2012/2013 și 2018/2019).
- Titlul național (2017), Cupa României și Supercupa României la seniori (2019) - toate în premieră pentru Constanța.
- 4 calificări consecutive în cupele europene (2016-2019)
- 39 de jucători promovați în Liga 1
- Medie anuală de 41 de jucători la loturile naționale de la U15 la seniori.
- 10 jucători în lotul României U21, semifinalistă la C.E U21 din 2019.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii