Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Egal în meciul FC Farul - Gloria Buzău, după ce gazdele au condus cu 2-0

ro

19 Sep, 2020 15:36 4061 Marime text
  • În prima repriză a partidei de la Constanța s-a marcat de trei ori.

FC Farul Constanța a disputat astăzi meciul din etapa a patra a Ligii a 2-a, întâlnind pe teren propriu Gloria Buzău.

Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce „marinarii“ au condus cu 2-0 încă din minutul 16!

În plus, ei au avut avantaj numeric pe teren din minutul 63, după ce Marius Ioniță a fost eliminat cu roșu direct, după un fault din postura de ultim apărător.  

Pentru Farul au înscris Alexandru Stoica (6) și Huiban (16 - autogol, jucătorul  oaspeților deviind în propria poartă mingea centrată de Cruceru), iar pentru Gloria a punctat Constantin Stoica (45 și 55, al doilea gol din penalty).


Echipa noastră a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, în etapa a 4-a a Ligii a 2-a. Alb-albaștrii au avut un început perfect de meci, reușind să ia rapid un avantaj de două goluri. După cinci minute de joc, Alexandru Stoica a deschis scorul cu un șut din careu, fructificând centrarea excelentă venită de la Simon Măzărache. Trei minute mai târziu, Darius Ciolacu a avut șansa de a înscrie primul său gol în tricoul Farului, dar șutul mijlocașului în vârstă de 17 ani a fost parat de portarul oaspeților. Diferența s-a mărit în minutul 16, când mingea trimisă de Antonio Cruceru dintr-o lovitură de colț a fost deviată de Huiban în proprie poartă. Scorul putea să capete proporții câteva minute mai târziu, dar Simon Măzărache nu a reușit să reia din fața porții goale după o acțiune prelungită de atac. Buzoienii au replicat timid, prin șutul lui Huiban, blocat de Andrei Udeanu. După startul furibund, lucrurile s-au mai liniștit și nu au mai apărut mari ocazii la cele două porți. Totuși, în minutul 44, oaspeții au redus din handicap prin C. Stoica, care a trimis cu capul în urma unei lovituri de colț, profitând de o eroare a portarului Andrei Udeanu.

La reluare, buzoienii au început ofensiv și norocul le-a surâs în minutul 55. O centrare fără mari speranțe l-a lovit în mână pe Viorel Lică și centralul a dictat lovitură de pedeapsă, transformată de C. Stoica. Băieții noștri au acuzat șocul și nu au reușit să împingă imediat jocul spre poarta adversă. În minutul 63 însă, Simon Măzărache a scăpat de fundașii adverși, iar Marius Ioniță nu a avut altă soluție decât fault. Cartonaș roșu pentru că intervenția jucătorului buzoian a fost în postură de ultim apărător. În superioritate numerică, alb-albaștrii au încercat să preseze, dar nu și-au creat mari oportunități de a marca până la final. Cele mai importante le-au aparținut lui Dan Panait, șut peste poartă din lovitură liberă, și Paul Antoche, lovitură de cap pe lângă poartă din 8 metri, s-a precizat pe site-ul oficial al FC Farul.


Ianis Zicu, antrenorul Farului, a jucat cu: Udeanu – Leca (84 Banyoi), Lică, I. Ursu (59 Bîrnoi), D. Panait – Greu (78 Hordouan), Antoche (cpt.) – D. Ciolacu (84 Șt. Rus), Cruceru, Al. Stoica (46 Cărăruș) – Măzărache.   

Rămânem cu un punct după un start excelent de meci!, a fost mesajul FC Farul de pe pagina oficială de Facebook.


Sursa foto: Facebook (FC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NEGREA ION 19 Sep, 2020 17:18 Am stima si respect pentru tot ce faceti.multa sanaate la toti si fostului coleg al meu gelu stamboaia daca mai este acolo.va doresc viata lunga oameni minunati.