Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Dennis Șerban, în locul lui Petre Buduru, în funcția de administrator al societății Jepp SRL

ro

19 Sep, 2020 00:00 5594 Marime text
  • S-a desfășurat Adunarea Generală a Asociaților societății Jepp SRL.
  • Dennis Șerban și Petre Buduru sunt foști mari fotbaliști.
  • Firma Jepp SRL are sediul în municipiul Constanța.
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea numărul 1 din 31 iulie 2020 a Adunării Generale a Asociaților societății Jepp SRL, care are sediul în municipiul Constanța.

Doi dintre asociați au legătură cu fotbalul, sport în care sunt foarte cunoscuți: foștii mari jucători constănțeni Petre Buduru și ginerele său, Dennis Șerban. Ambii au jucat și la Farul Constanța, club la care Buduru a activat și ca președinte. În prezent, acesta e unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. Fost internațional, Dennis Șerban a jucat fotbal la echipe precum FC Farul, Steaua, Valencia, Villarreal, Elche, Rapid, Cordoba, Ejido, Petrolul Ploiești, Dinamo sau Larissa, iar la Farul a activat și ca director tehnic.
În societatea Jepp SRL, Petre Buduru și Dennis Șerban dețin câte 1.800 de părți sociale / acțiuni, reprezentând 40% din capitalul social, în timp ce al treilea asociat, Stone Group SRL (societate cu sediul social în Constanța, reprezentată legal de Alina Gîrleanu, domiciliată în Constanța), deține 900 de părți sociale / acțiuni, reprezentând 20% din capitalul social.

Mandat pe perioadă nelimitată


În Adunarea Generală din 31 iulie a.c., cei trei asociați au decis următoarele:   
  1. Revocarea mandatului de administrator al lui Petre Buduru. Începând cu data de 31 iulie 2020, încetează mandatul de administrator al firmei al fostului fotbalist, cu toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege și de actul constitutiv. După revocarea mandatului său de administrator, Petre Buduru își va păstra statutul de asociat în cadrul societății.
  2. Numirea în funcția de administrator al Jepp SRL a lui Dennis Șerban. Acesta va îndeplini mandatul pe perioadă nelimitată, asigurând atât conducerea societății, cât și reprezentarea ei în relațiile cu terții, având puteri depline începând cu 31 iulie 2020, cu toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege și de actul constitutiv. Dennis Șerban are dreptul de a delega din atribuțiunile sale altor persoane, chiar și terțe.
 

Fondator în Azochim Complex

 
În altă ordine de idei, în baza cererii numărul 416096 din data de 10 august 2020 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registului Comerțului de pe lângă Tribunalul București a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Azochim Complex SRL, cu sediul social în București. Domeniul principal de activitate este comerț cu ridicata specializat al altor produse, iar activitatea principală - comerț cu ridicata al produselor chimice. Capitalul social e de 10.000 de lei, integral vărsat, data vărsării - 14 iulie 2020, total părți sociale - 1.000, a câte 10 lei fiecare. Fondatorii Azochim Complex SRL sunt Petre Buduru și SC North Chemical Complex SRL (firmă cu sediul social în București, reprezentată prin Lucica Cioacă). SC North Chemical Complex SRL are și calitatea de administrator. Durata de funcționare a Azochim Complex este nelimitată.

Sursa foto: ZIUA de Constanța                  

Citește și:

Petre Buduru și ginerele său, Dennis Șerban, fondatori ai unei firme la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii