Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Complexul Sportiv din strada Primăverii. Teren nou de antrenament pentru alb-albaștri!

ro

08 Jun, 2020 17:08 2952 Marime text
  • Terenul secund al bazei sportive a fost refăcut de la zero, lucrările debutând încă de la finalul anului trecut.
  • Împreună cu Primăria Municipiului Constanța și cu ajutorul fostului președinte al Consiliului Director al clubului nostru, Dumitru Manole, suprafața de joc se prezintă în condiții excelente.
Începând din sezonul viitor, echipa va beneficia de un teren nou de antrenament cu gazon natural în cadrul Complexului Sportiv din Strada Primăverii, scrie fcfarulconstanta.ro. 

Lăsat în paragină de aproape un deceniu, terenul secund al bazei sportive a fost refăcut de la zero, lucrările debutând încă de la finalul anului trecut.

Împreună cu Primăria Municipiului Constanța și cu ajutorul fostului președinte al Consiliului Director al clubului nostru, Dumitru Manole, suprafața de joc se prezintă în condiții excelente.

Terenul a fost arat și reînsămânțat, noul gazon a fost tuns, tratat și nivelat, iar instalația de irigare a fost repusă în funcțiune.

“Împreună cu autoritățile locale, continuăm eforturile pentru a oferi cele mai bune condiții de pregătire pentru echipa noastră. Ne bucurăm că am reușit să refacem terenul secund din cadrul bazei sportive, care va putea fi folosit și de echipele de juniori U19 și U17 pentru meciurile oficiale”, a declarat managerul FC Farul Constanța, Tiberiu Curt.

În perioada următoare, băncile de rezerve dezafectate de pe arena principală vor fi recondiționate și montate la terenul secund și se vor executa lucrări de întreținere la tribună și zona împrejmuitoare.

Sursa foto: fcfarulconstanta.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii