Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Ce spune Ciprian Marica după ce sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“ a primit numele său

ro

23 Nov, 2018 13:36 2909 Marime text
A fost inaugurată, după modernizare, sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“ din Constanţa.

Sala a primit numele fostului fotbalist al echipei naţionale Ciprian Marica, cel care finanţează formaţia din Liga a 2-a SSC Farul Constanţa.

Iată ce a postat Marica pe Facebook în legătură cu acest eveniment:   

Am avut parte de o surpriză enormă. Să vă povestesc. Am fost invitat la inaugurarea sălii de sport de la școala «Nicolae Tonitza» din Constanța, împreună cu oameni dragi mie. M-a bucurat enorm că pot face copiii sport în condiții foarte bune şi chiar aveam emoții. Înconjurat de elevii gălăgioși, de profesori şi de autorități, am fost condus spre sala de sport. Am văzut la un moment dat că poartă numele meu şi m-am emoționat şi mai tare. Un moment superb, de care îmi voi aminti toată viața, aşa cum îmi voi aminti de bucuria acelor copii dornici să facă mișcare. Vă mulțumesc mult, dragilor, și vă promit că vom mai petrece momente minunate în acea sală, indiferent de sportul pe care-l veţi practica, veți avea în mine un partener!


Sursa foto: Facebook (Ciprian Marica)

Citeste si:

Primarul Decebal Făgădău, prezent la inaugurarea sălii de sport a Școlii Gimnaziale nr.39 “Nicolae Tonitza” Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii