Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:25 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa are patru reprezentanţi Camelia Mitrofan a obţinut dreptul de a participa la Campionatul European (galerie foto)

ro

24 Jun, 2016 00:00 1568 Marime text


La Campionatul European de tenis de masă rezervat cadeţilor şi juniorilor, care se va disputa în Croaţia, la Zagreb, între 9 şi 18 iulie, vor participa şi patru reprezentanţi ai Constanţei. Este vorba de Cristian Pletea, Mihaela Plăeaşu (care vor evolua în competiţia juniorilor), Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan (care vor intra în concurs la cadeţi).
 
Camelia Mitrofan şi-a obţinut locul în echipa României în urma unui concurs de selecţie pe care l-a câştigat la Bistriţa, la care au mai participat Denisa Urâtu, Andreea Dudescu (şi ele de la Constanţa) şi două fete de la Mediaş.
 
„Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan li se vor alătura în echipa pentru Euro altor două sportive, Plăian şi Varga, care au fost şi anul trecut la competiţia continentală. Fetele noastre sunt mai mici ca vârstă, Elena e mai mică cu patru ani decât categoria, iar Camelia cu trei“, a declarat antrenorul Viorel Filimon.  
   
În această perioadă, la Bistriţa se desfăşoară Paleta de Argint, întrecere la care concurează copii cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. Constanţa participă cu patru echipe (două de fete de la LPS „Nicolae Rotaru“, una de băieţi şi una de fete de la CS Farul), sportivii fiind îndrumaţi de Viorel Filimon, Stelian Haşoti şi Dana Micu, Elena Sebe rămânând la Constanţa să continue pregătirile pentru Europene cu Elena Zaharia.
 
Cele patru echipe sunt: de la LPS - Bianca Meiroşu, Lorena Dumitru, Riana Popp; Alesia Bădică, Elisabeta Grigoraş, Mădălina Atanasiu; de la CS Farul - Victor Durea, Adrian Dumitrescu, Radu Perhaiţă; Alesia Paraschiv, Amalia Drăgulin, Denisa Dragomir. „Între copiii cu care participăm la Bistriţa sunt unii şi cu doi - trei ani mai mici, pe care îi pregătim pentru la anul“, a mai spus Viorel Filimon.

Ti-a placut articolul?

Comentarii