Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa a făcut sport pentru sănătate Simultan de skandenberg pe plaja Modern cu un multiplu campion naţional (galerie foto)

ro

31 May, 2013 00:00 2790 Marime text
Membrii Asociaţiei „Sport pentru Sănătate” şi peste 300 de constănţeni s-au aflat împreună pe plaja Modern la cel mai mare eveniment sportiv recreativ organizat pe litoral, „Constanţa face sport pentru sănătate”. Acţiunea a închis campania de informare şi conştientizare „Alege să faci sport pentru sănătate”, iniţiată pe 7 aprilie (de Ziua Mondială a Sănătăţii), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Timp de peste şapte ore, constănţenii de toate vârstele au făcut sport (fotbal, volei pe plajă, tenis-vol), copiii au participat la jocuri sportive specifice, instructorul Monica Jianu a pus în practică cele mai moderne cursuri de aerobic, iar multiplul campion naţional Alexandru Cucli a fost vedeta unui simultan de skandenberg.

„Scopul acestui proiect este informarea locuitorilor Constanţei în ce priveşte importanţa exerciţiului fizic şi a beneficiilor sportului asupra sănătăţii fiecăruia dintre noi. De asemenea, programul şi-a propus să atragă cât mai multe persoane pe terenurile de sport şi să promoveze în rândul lor un stil de viaţă sănătos, bazat pe activitatea fizică practicată regulat”, a declarat Radu Dan Andrei, preşedintele  Asociaţiei „Sport pentru Sănătate”. Pe parcursul desfăşurării evenimentului, participanţii au primit diplome de merit şi ochelari de soare oferiţi de Asociaţie şi alte obiecte sportive dăruite de partenerii acesteia. De asemenea, voluntarii Asociaţiei au împărţit fluturaşi participanţilor la acţiune şi trecătorilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lascian 03 Jun, 2013 15:07 ati adus toti bletematii pe plaja