Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa a cucerit două medalii la Paleta de Argint (galerie foto)

ro

28 Jun, 2016 00:00 2063 Marime text


Paleta de Argint, întrecere de tenis de masă rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani, care s-a disputat la Bistriţa, le-a adus reprezentanţilor Constanţei două locuri pe podium.
 
Victor Durea, de la CS Farul, a ocupat locul doi la individual, iar echipa feminină de la LPS „Nicolae Rotaru“, formată din Bianca Meiroşu, Lorena Dumitru şi Riana Popp, s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului. Formaţia de băieţi a CS Farul (Victor Durea, Radu Perhaiţă şi Adrian Dumitrescu) a ratat la mustaţă poziţia a treia, clasându-se pe patru, după ce a cedat la mare luptă, scor 3-4, în meciul cu CSM Buzău. De asemenea, la individual, Bianca Meiroşu şi Riana Popp au pierdut în primele opt. Sportivele şi sportivii au fost însoţiţi la Bistriţa de antrenorii Viorel Filimon, Stelian Haşoti şi Dana Micu.

Cristina Pletea, 11 victorii şi un singur set pierdut!

O altă întrecere la care s-au remarcat reprezentanţii Constanţei a fost Top 12 de juniori 1, de la Craiova. Cristian Pletea s-a clasat pe prima poziţie, graţie unui parcurs perfect: 11 victorii şi doar un set pierdut! Alţi doi constănţeni, Paul Mladin şi Alexandru Chiriţă, au ocupat locurile 6, respectiv 7. În concursul fetelor, Mihaela Plăeaşu s-a situat pe cinci, însă a evoluat numai în prima zi, când a avut şapte victorii şi o înfrângere. A doua zi, din pricina unei probleme medicale, nu a mai putut concura. Andreea Postudor a încheiat competiţia pe locul nouă.

În cantonament pentru Europene

De astăzi şi până pe 6 iulie, la Buzău, lotul naţional al României se află în cantonament pentru Campionatul European de cadeţi şi juniori, din Croaţia, de la Zagreb, care se va disputa între 9 şi 18 iulie. Constanţa are patru reprezentanţi la această întrecere: Elena Zaharia, Camelia Mitrofan (care vor intra în concurs la cadeţi), Cristian Pletea şi Mihaela Plăeaşu (care vor evolua în competiţia juniorilor).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii