Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constãnţenii îşi „lustruiesc“ paletele pentru Europene

ro

13 Oct, 2012 03:30 3076 Marime text

tenis_de_masa.jpgDouã constãnţence, Eliza Samara şi Cristina Hârâci, şi doi constãnţeni, Andrei Filimon şi Costel Cioti, se pregãtesc la Buzãu pentru participarea la Campionatul European de tenis de masã pentru seniori. Întrecerea se desfãşoarã la Herning, în Danemarca, între 17 şi 21 octombrie. Lotul feminin, din care mai fac parte Dana Dodean, Bernadette Szocs, Andrada Vincze şi Camelia Poştoacã, este pregãtit de constãnţeanul Viorel Filimon. La masculin, în afara celor doi constãnţeni, selecţionerul Mircea Dinu i-a mai convocat pe Adrian Crişan, Ovidiu Ionescu şi Hunor Szocs.

La Buzãu, mai sunt prezenţi doi jucãtori din Constanţa, Alexandru Cazacu şi Lucian Munteanu, care evolueazã ca parteneri de antrenament pentru tricolori. Delegaţia României va pleca spre Danemarca luni, 15 octombrie.  
La finele lunii viitoare (24 şi 25 noiembrie), Eliza Samara va juca în echipa lumii, care va întâlni, la Shanghai, China, campioanã mondialã şi olimpicã. Sportiva constãnţeanã a fost invitatã la acest eveniment graţie în principal evoluţiei sale extraordinare de la Cupa Mondialã din China, din luna septembrie.

Eliza este singura sportivã europeanã din echipa lumii, care le mai cuprinde pe Kim Kyungah, din Coreea de Sud, şi Feng Tianwei, din Singapore. La masculin, din echipa lumii fac parte Timo Boll, Dmitrii Ovtcharov (ambii, din Germania) şi Michael Maze (Danemarca).

Sursa foto: Federaţia Românã de Tenis de Masã

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii