Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confruntare cu CSU Craiova Când va susţine FC Viitorul primul meci la Ovidiu în play-off. Informaţii despre bilete şi abonamente

ro

03 Mar, 2018 00:00 2323 Marime text
În prima rundă, echipa lui Gică Hagi întâlneşte în deplasare FCSB (duminică, 11 martie, de la ora 20.45), în vreme ce în etapa secundă formaţia de pe litoral se va duela, vineri, 16 martie, de la ora 20.45 cu CSU Craiova, la Ovidiu. În play-off, cele şase echipe participante au intrat cu următoarele punctaje: 1. CFR Cluj - 30p, 2. FCSB - 28p, 3. CSU Craiova - 26p, 4. Astra Giurgiu - 22p, 5. FC Viitorul - 22p, 6. Poli Iaşi - 20p. FCSB, Astra şi FC Viitorul sunt la a treia calificare în play-off, în vreme ce Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, este singurul antrenor care a reuşit trei calificări din trei în play-off.
 
FC Viitorul va organiza şi disputa pe teren propriu în play-off cinci meciuri, în ordine: cu CSU Craiova, CFR Cluj, FCSB, Astra Giurgiu şi Poli Iaşi. Abonamentele promoţionale pentru acces în stadion la aceste partide se vor putea achiziţiona la preţurile de 150 de lei - Tribuna I, 100 de lei - Tribuna a II-a, 50 de lei - Peluza I şi Peluza a II-a. Biletele de acces pentru aceleaşi partide costă: la Tribuna I - 100 de lei/bilet, la Tribuna a II-a - 80 de lei/bilet, la Peluza I + Peluza a II-a - 20 de lei/bilet.
 
În ziua programării şi disputării meciurilor oficiale, FC Viitorul nu va comercializa bilete de acces în stadionul central. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Persoana de contact din partea FC Viitorul pentru informaţii cu privire la achiziţionarea abonamentelor promoţionale este Decebal Curumi, tel. 0733.735.021, în intervalul orar 10.00-16.00.
 
Atât abonamentele promoţionale, cât şi biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. Online, pe site-ul Eventim.ro şi pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. Posesorilor de abonamente tip card eliberate de către club la startul sezonului competiţional 2017/2018 le este reamintit că abonamentele de acces în tribunele stadionului central sunt valabile până la încheierea sezonului competiţional din Liga 1 2017/2018 (inclusiv în play-off).
 
În sezonul regulat, FC Viitorul a utilizat 38 de jucători, fiind la egalitate cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe locul doi între echipele Ligii 1, din acest punct de vedere, după Juventus Bucureşti, cu 43 de fotbalişti folosiţi. Jucătorii care au evoluat până acum în acest sezon la două echipe din LIga 1, una dintre ele fiind Viitorul, sunt: Romario Benzar (Viitorul / FCSB), Dragoş Nedelcu (Viitorul / FCSB), Andrei Dumitraş (Viitorul / FC Botoşani), Florinel Coman (Viitorul / FCSB), Marius Constantin (Viitorul / Gaz Metan Mediaş), Kevin Boli (Viitorul / CFR Cluj), Victor Rîmniceanu (Viitorul / Sepsi Sf. Gheorghe), (FC Voluntari / Viitorul), George Ţucudean (Viitorul / CFR Cluj), Florin Cioablă (Viitorul / Concordia) şi Răzvan Horj (Viitorul / FC Voluntari).
 
Un alt fotbalist de la FC Viitorul, internaţionalul Cristian Ganea, a bifat cele mai multe prezenţe, şapte, în echipa etapei prezentate de Revista LPF la finalul unei runde.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii